Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Μια (μαγική) φωτογραφική βόλτα στην Λάρνακα που θα σου μείνει αξέχαστη

Εσύ ετοίμασες την φωτογραφική σου μηχανή;

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2022

Ο Πέμπτος Φωτογραφικός Γύρος της Λάρνακας σε μια μέρα που δεν πρέπει να λέιψει κανείς.

Φαντάσου μια βόλτα γεμάτη φωτογραφίες, περιπάτους στα στενά σοκάκια και δρομάκια της πόλης του Ζήνωνα, αναμνήσεις με την φωτογραφική σου μηχανή ή το κινητό, μυρωδάτο καφέ, φαγητό, ηρεμία, χαλάρωση και στην συνέχεια να απαθανατίσεις την ανατολή στην αποβάθρα κοντά από το κάστρο.

Αυτά και πολλά άλλα θα συμβούν αύριο Σάββατο 8 Ιανουαρίου σε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο event που διοργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος Λάρνακας και το Phillippos Pattichis Photography και που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Από νωρίς νωρίς το πρωϊ (05:30 μέχρι αργά το απόγευμα) η Λάρνακα σε περιμένει για να περπατήσεις (δωρεάν) και να φωτογραφίσεις την πόλη. Θα διασχίσεις την μαρίνα, θα επισκεφθείτε το Μουσείο Πιερίδη, την Ζήνωνος Κιτιέως και από εκεί την Πλατεία Παλλάς προς την Ερμού.

Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την μαγεία της Δύσης του ήλιου στην Αλική Λάρνακας σε ένα πραγματικά ονειρεμένο τοπίο.

Όλα αυτά σε μια σε μια προσπάθεια για την ανάδειξη της πόλης του Ζήνωνα και την ανάπτυξη της φωτογραφικής τέχνης στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Θα ακολουθηθούν όλα τα ενδεικνυώμενα μέτρα ασφαλείας για αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού. Η χρήση safe pass και μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 487062 (Φίλιππος)

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close