Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σε αυτό το χαριτωμένο γλυκοπωλείο θα φας τρίγωνα πανοράματος και θεϊκά προφιτερόλ

Η Λάρνακα απολαμβάνει λαχταριστά γλυκά και μυρωδάτουςκαφέδες από ένα μικρό ζαχαρολαστείο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2022

Τέτοιες (νέες και πολύ γλυκές) προτάσεις, μας αρέσει πολύ να σας τις παρουσιάζουμε, γιατί -όπως είπαμε- και εμείς γλυκαντζήδες είμαστε.

Το Choukolata λοιπον είναι η νέα μας ανακάλυψη! Ένα παραδοσιακό καφέ-ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στη Λάρνακα, κοντά στη στοά στην Αρμενική Εκκλησία και σου σερβίρει μυρωδάτο καφέ συνοδευμένο από θεσπέσια γλυκά.

Στο μαγαζάκι αυτό η διακόσμηση σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, πιο ξέγνοιαστες και χαλαρές, ενώ οι βιτρίνες του όπου απλώνονται τα μοναδικά γλυκά του, κλέβουν τις εντυπώσεις..

Εδώ λοιπόν καθημερινά θα γευτείς καλοφτιαγμένη μπουγάτσα, σιροπιαστά με άρωμα Ελλάδας (χωρίς ροδόνερο), γιαννιώτικο, ολόφρεσκο μπακλαβά, πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα, τα λαχταριστά τρίγωνα παρνοράματος  στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, ακόμη και τουλούμπες (σαν κυπριακή μπόμπα, αλλά πιο σιροπιαστό).

Σε αυτό το ξεχωριστό και εκλεκτό patisserie μπορείς επίσης να απολαύσεις γλυκά της ώρας, που φτιάχνονται επιτόπου, κατόπιν παραγγελίας. Όσο για τους choco-holics, το Choukolata έχει ετοιμάσει την απόλυτη πανδαισία γεύσεων, με έξι επιλογές φανταστικών γεμίσεων για το προφιτερόλ σου. Ανάμεσά τους και η λευκή κρέμα πατισερί, η σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού, καθώς και τα φανταστικά εκλέρ, μυρωδάτες τάρτες και πολλά άλλα!

Να σου πούμε ότι κάθε σαββατοκύριακο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μαζί με το καφεδάκι σου και ό,τι άλλο επιθυμεί η καρδούλα σου από ολόφρεσκα αλμυρά σε απίστευτη ποικιλία.

(24 642397) Αρμένικης Εκκλησίας 19, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close