Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τα πιο πολύχρωμα, σιροπιαστά και τραγανά σαραγλάκια

Πλημμυρίζουν το στόμα με το μελένιο τους σιροπάκι!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2022

Σαραγλάκια σιροπιαστά, νόστιμα, λαχταριστά που τρελαίνουν κόσμο και κοσμάκη!

Φημίζονται τόσο για τη νοστιμιά όσο και για την παράδοσή τους! 

Είναι από τα ωραιότερα, σιροπιαστά γλυκά με ανατολίτικο αέρα που πλημμυρίζουν το στόμα με το μελένιο σιροπάκι τους, αφήνοντας μια ονειρεμένη γεύση. 

Εμείς, ψάξαμε, βρήκαμε και...σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική (εικόνα) αυτών των τόσων νόστιμων σιροπιαστών που θα γίνονται λουκούμι στο στόμα σου.

Το ζαχαροπλαστείο Bianco Sweets Confectionery στη Λευκωσία που ξέρει από παράδοση και ποιότητα μιας και από το 1983 μέχρι και σήμερα, γλυκαίνει συνεχώς τους καταναλωτές με όλες τις λιχουδιές που ετοιμάζει καθημερινά, πρωτοτύπησε και σε προ(σ)καλεί να δοκιμάσεις τα πιο πολύχρωμα και τραγανά σαραγλάκια σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Όπως θα δεις (και καλώς να τα γευτείς) τα σαραγλάκια πήραν χρώμα και σου προσφέρονται σε τρεις δελεαστικές γεύσεις. Πιστάτσιο, red velvet και το κανονικό φύλλο του μπακλαβά. Περιέχουν πλούσια κρέμα πατισερί πασπαλισμένα με τραγανά κομμάτια χαλεπιανού, σοκολάτας και καραμελωμένο φυστίκι.

Το μυστικό για να ενισχύσεις την γεύση τους είναι η πλούσια πραλίνα φουντουκιού που διατίθεται στο ζαχαροπλαστείο για να βουτήξεις το ένα κομμάτι μετά το άλλο, χωρίς σταματημό!

Μην διστάσεις να δοκιμάσεις: Τις σπεσιαλιτέ του ζαχαραπλαστείου που δεν είναι άλλη από την σοκολατίνα γκανάζ με μπόλικη δόση σοκολάτας γάλακτος, την γαλλική κρέμα με γέμιση πατισερί, μπισκότα και φράουλες (είναι must) και την εκπληκτική πάβλοβα με μαρέγκα, καρύδια και γέμιση φρέσκα κρέμα και φράουλες!

 

(22 426926) Λεωφ. Αθαλάσσας 146, Στρόβολος 2024, Λευκωσία

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close