Eating News , Εστιατόρια

Μαγαζί σού φτιάχνει λουκουμά με γέμιση μπουγάτσα και cheesecake

Οι λουκουμάδες με καπνιστή γαλοπούλα και crispy bacon είναι η νέα τρέλα της γειτονιάς.Αν πάλι είσαι γλυκαντζής, οι cheesecake λουκουμάδες και οι λουκουμάδες μπουγάτσα θα γίνουνη εμμονή σου

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2022

Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και η τέχνη θέλει φαντασία, μεράκι και αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις. Αυτό ακριβώς έκανε στην πραγματικότητα τα τελευταία επτά χρόνια και ο Γιώργος Νικολάου στη Λεμεσό στήνοντας τη δική του επιχείρηση, με μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για τον «λουκουΜΑΝ», ένα γνήσιο, παραδοσιακό και συνάμα πρωτότυπο γλυκοπωλείο, που προσφέρει στους πελάτες του ευφάνταστες δημιουργίες και μοναδικές γεύσεις.

Στο μικρό λουκουΜΑΝ στη Μέσα Γειτονιά θα βρεις τραγανούς και πεντανόστιμους λουκουμάδες, παραδοσιακούς αλλά και όχι μόνο... 

Αυτήν την περίοδο μάλιστα, ο Γιώργος έχει να σου προτείνει όχι μια, όχι δύο αλλά τέσσερεις ολοκαίνουριες (delicious) γεύσεις σε πραγματικά εμφάνταστους συνδυασμούς.

Πρόκειται για δύο αλμυρές και δύο γλυκές γεύσεις σε λουκουμάδες.  

Οι cheesy λουκουμάδες περιέχουν μια πεντανόστιμη καπνιστή γαλοπούλα με πάπρικα, λιωμένο τυρί τσένταρ πασπαλισμένο με chives onion. Οι pesto λουκουμάδες είναι η δεύτερη αλμυρή επιλογή σου μιας και περιέχουν μια απολαυστική στρώση από τυρί φιλαδέλφεια, pesto βασιλικού, μαρμελάδα ντομάτας και crispy bacon.

Για τους sweet λουκουΜΑΝ lovers προτείνουμε τους Cheesecake λουκουμάδες και μπουγάτσα λουκουμάδες

Οι Cheesecake λουκουμάδες έρχονται στο πιάτο σου με μια πλούσια κρέμα βανίλιας, τροπική σάλτσα από mix fruits και τραγανά κομμάτια μπισκότου, ενώ η γευστική πανδαισία συνεχίζεται με τους λουκουμάδες με γέμιση μπουγάτσα, με την κλασική κρέμα μπουγάτσας από σιμιγδάλι με ζάχαρη άχνη και κανέλα!

Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις και τα παραδοσιακά σιάμισιη, σιροπιαστά και καλοφτιαγμένα τουλουμπάκια (κυπριακές πόμπες) με σιρόπι ή αλλιώς αν προτιμάς μπορείς να επιλέξεις για γαρνιτούρα ανάμεσα σε πολλές και αγαπημένες γεύσεις όπως σοκολάτα γάλακτος, νουτέλα, άσπρη σοκολάτα, bueno, τις πεντανόστιμες κρέπες αλμυρές – γλυκές, βάφλες, καφέδες, φρέσκους χυμούς και παγωτά.

(25 724411)  Αρχ. Μακαρίου Γ', Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close