Eating News , Εστιατόρια

To stevia frozen yogurt που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το μάθαμε, το βρήκαμε και σου το παρουσιάζουμε!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022

Το frozen yogurt, αυτό το κρεμώδες, παγωμένο και λαχταριστό γιαουρτάκι με την αφράτη υφή είναι ένας σκέτος πειρασμός. Ακόμα κι αν προσφέρεται στη stevia εκδοχή του! Kι όμως υπάρχει!

Τα Pahit Ice (η αλυσίδα παγωτού που έχει παρουσία σε όλες στις πόλεις του νησιού) πρωτοτύπησαν και ετοίμασαν το stevia frozen yogurt (100% real stevia) σε μια αποκλειστική γεύση το γιαούρτι στο οποίο μπορείς να κάνεις μια επιλογή από παγωμένα φρούτα όπως φράουλα, μάνγκο, tropical fruits, μπανάνα, κεράσι, blackberrys κ.α.

Ακόμη αν επιθυμείς μπορείς να το συνδυάσεις με δημητριακά για μεγαλύτερη απόλαυση!

Και όχι δεν έμειναν εκεί, αλλά σου δίνουν και την επλογή του stevia σε μορφή παγωτού, σε γεύσεις όπως μάνγκο, φράουλα και σοκολάτα stevia.  

Μια άλλη κατηγορία στα Pahit Ice που σου συστήνουμε ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσεις είναι τα sorbe παγωτά, σε τέσσερις γεύσεις: σοκολάτα sorbe, μάνγκο, μήλο και ροδάκινο!

Αν πάλι προτιμάς ένα κανονικό παγωμένο γιαουρτάκι, πασπαλισμένο με τις πιο θεσπέσιες και ακαταμάτηχες γαρνιτούρες, τότε πρέπει απλά να δοκίμασεις τα yogurt mix berries, passion fruits, τροπικά φρούτα όπως ανανά, παπάγια και κεράσι με raspberry.

Στα Pahit Ice θα βρεις ακόμα μια πλούσια γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας παγωτά σε φανταστικούς συνδυασμούς, καθώς και οι must bubble waffles με νουτέλα, άσπρη σοκολάτα, καραμέλα, καθώς και τα rainbow waffles, choco banana, mr oreo και πολλές πολλές άλλες λιχουδιές και μια σειρά από λαχαριστές, ολόγλυκιες κρέπες.

Τι περιμένεις; Τρέξε σε ένα από τα καταστήματα της Pahit Ice και...αφέσου στους γευστικούς της πειρασμούς. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close