Eating News , Εστιατόρια

Chilleo Burger: H νέα γευστική άφιξη της Λάρνακας!

Είναι ώρα για λαχταριστά burgers!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022

Τα burger είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά στον κόσμο! Κι ενώ έχουμε συνηθίσει να τα απολαμβάνουμε μπροστά σε ένα στρωμένο τραπέζι, σε κάποιο εστιατόριο, ή ακόμα και στο δρόμο, αυτό που σταδιακά αλλάζει είναι ότι πλέον έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές για να απολαύσουμε καλοφτιαγμένο street food στην άνεση του σπιτιού μας! 

Άλλωστε, το προστάζουν και οι εποχές! Η ρουτίνα μας έχει αλλάξει, λιγότερα ταξίδια, λιγότερες κοινωνικές συναναστροφές και περισσότερο άνετο φαγητό στο σπίτι… 

Λόγω λοιπόν των συνθηκών και των μέτρων για περιορισμό της πανδημίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο delivery μέσα από πλατφόρμες διανομής φαγητού, που φιλοξενούν και πολλές ghost κουζίνες. Αυτά τα καταστήματα που εμφανίστηκαν από το πουθενά και προσφέρουν νέα εμπειρία στο σπίτι. 

Ένα από αυτά είναι και το ολοκαίνουριο Chilleo burger fam, το οποίο παρόλο που έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές μόλις ημέρες, συζητιέται ήδη πολύ! 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ghost kitchen μαγαζί, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διάσημο Mingle cafe στη Λάρνακα, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου εν καιρώ πανδημίας.

Η φιλοσοφία του απλή και η εκτέλεσή του… πεντανόστιμη! 
Η ιδέα του Chilleo ήρθε για να αποτελέσει μια εμπειρία που δίνει νόημα στο ποιοτικό delivery, αποδεικνύοντάς μας ταυτόχρονα την αγάπη της για τα ζουμερά μπιφτέκια! Εξάλλου, το μενού του, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, είναι αφιερωμένο στα ταξίδια που δεν μπορούμε να πάμε, αλλά μπορούμε πολύ εύκολα να κάνουμε μέσα από τις γεύσεις...

Έτσι λοιπόν απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας burgers και ταξιδεύουμε σε διάφορες πόλεις όπως η Μύκονος, το Παρίσι, η Ρώμα, η Αργεντινή και φυσικά στη Λάρνακα.

Αυτό, εξάλλου, που κάνει τα burger του Chilleo να ξεχωρίζουν είναι ότι τα μπιφτέκια του είναι παρασκευασμένα από 100% πιστοποιημένο μοσχαρίσιο κρέας Black Angus 200 γρ. και προσφέρουν ανώτερη γεύση, ενώ τα ψωμάκια του είναι ολόφρεσκα, ενώ μπορείς να επιλέξεις και gluten free ψωμάκι. 

Στον κατάλογο του Chilleo Burgers λοιπόν θα βρεις 15 επιλογές σε burger, εκ των οποίων κάποια με άρωμα ευρωπαϊκών χωρών... 

Δοκίμασε λοιπόν το Skaliotiko Burger. Αυτό το θεσπέσιο και ζουμερό burger που φτιάχνεται με σεφταλιά αντί για μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κλείνεται σε brioche ψωμάκι και περιλαμβάνει φρέσκο κρεμμυδάκι, μπαχαρικό σουμάκι, διάφορα μαρούλια με λαδολέμονο, ντομάτα και αγγουράκι σε συνδυασμό με χούμους.

"Ψήφισε" το Νησί των Ανέμων απολαμβάνοντας το Mykonos Burger με βοδινό μπιφτέκι 200 γρ. ψημένο στη σχάρα, σε μπριός ψωμάκι, με ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι και ρόκα σε συνδυασμό με πιπεριά Φλωρίνης, και τυροκαυτερή, καθώς και το Roma Burger με βοδινό μπιφτέκι στη σχάρα, με τηγανητό αυγό, πανσέτα και κρεμμυδάκι στη σχάρα, ντομάτα, ρόκα σε συνδυασμό με κρεμώδες τυρί αρωματισμένο με σκόρδο.

Αν θες να πάρεις μια γεύση από Παρίσι, τότε το Paris Burger είναι ιδανική επιλογή, το οποίο περιλαμβάνει βοδινό μπιφτέκι στη σχάρα, σε ψωμάκι μπριός, με κρεμμύδι στη σχάρα και διάφορα μαρούλια, σε συνδυασμό με μαρμελάδα σύκο και blue cheese dressing.

Κι αν πάλι θες να ταξιδέψεις μέχρι και τη Λατινική Αμερική τότε το Argentina Burger με σοταρισμένα σπαράγγια, διάφορα μαρούλια και ντομάτα σε συνδυασμό με sour cream και chimichurri sauce, είναι το ιδανικό. 

Να σου πούμε επιπλέον πως υπάρχουν και οι πιο κλασικές επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γευστική απαίτηση σε μπέργκερ, όπως το The Burger, καθώς επίσης και επιλογές με κοτόπουλο, ψάρι αλλά και burger για τους vegan.

Το μενού συμπληρώνουν επιλογές σε συνοδευτικά, αλλά και churros για επιδόρπιο! 

Δες όλο το μενού εδώ

Τα Chilleo Burgers, μπορείς να τα απολαύσεις στην όμορφη ατμόσφαιρα του Mingle Cafe στη Λάρνακα (κάθε βράδυ -εκτός Τρίτης- από τις 18.00-23.00) ή να τα παραγγείλεις μέσω delivery από τη Wolt.cyprus.

Διεύθυνση: Ερμού 153, 6022 Λάρνακα. 
Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλ. 24209300.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close