Eating News , Εστιατόρια

Η Μαίρη φτιάχνει vegan banana bread και brownie χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Θα ενθουσιαστείς με τις μοναδικές και απίστευτες (vegan) δημιουργίες της!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022

Η ζωή θέλει πείσμα, αφοσίωση, ταλέντο και συνεχή εγρήγορση. Αυτό ακριβώς πιστεύει και η Μαίρη Μουστάκα από τη Λευκωσία, η οποία με αφορμή τη δική της περιπέτεια υγείας, δημιούργησε το Gluten & Dairy free Mary.

Η Μαίρη αναγκάστηκε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες, καταναλώνοντας vegan προϊοντα, χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Κι αυτό ήταν το έναυσμα για να μπει στην κουζίνα και να αρχίζει να δημιουργεί, αρχικά για να καλύψει τις δικές της ανάγκες. 

Στην πορεία όμως, η ίδια θέλοντας να βοηθήσει και τον υπόλοιπο κόσμο που ίσως να ταλαιπωρείται από παρόμοιες νόσους (κοιλιοκάκη και δυσανεξία στη λακτόζη) μπήκε στην κουζίνα και άρχισε δουλειά, βλέποντας μεγάλη ανταπόκριση.

Η αγάπη της για τη μαγειρική και τν διατροφή την ώθησαν στο να φτιάχνει σπιτικές συνταγές και vegan προϊοντα 100% χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Μάλιστα, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο που σίγουρα είναι για το καλό μας και γενικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο άνθρωπος, λύνεται, αρκεί να μην επαναπαύεσαι.

Τα μοναδικά της προϊόντα μπορείς να τα βρεις μέσω της σελίδας της στο Facebook Gluten & Dairy free Mary. Ανάμεσα στα καλούδια που ξεχωρίσαμε είναι το vegan banana bread χωρίς γλουτένη και λακτόζη, μαλακά και αφρατένια vegan donuts με γέμιση fererro rocher, κέικ νουτέλας με φουντούκια, κρέπες με μέλι καθώς και vegan κρέπες χωρίς ζάχαρη, energy coconut balls με σοκολάτα κ.ά.

Να σου πούμε πως μελλοντικά θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και μαμαδίστικα φαγητά από τα χεράκια της.

Για παραγγελίες κάλεσε στο 96523185.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close