Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένας νέος (εξαιρετικός) χώρος για καλοφτιαγμένο καφέ, μόλις έκανε την εμφάνισή του

Δίνουμε ραντεβού για χαλαρή κουβέντα και καλοφτιαγμένο καφέ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022

Ολοένα και περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε να κάνουμε τη βόλτα μας, απολαμβάνοντας έναν καφέ, κι ένα snack στο χέρι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν το takeaway γιατί με τον πρώτο τρόπο μπορούν παράλληλα να… πάρουν και τον αέρα τους! Και μπορεί ο αέρας του να κάθεσαι στο μαγαζί και να απολαβάνεις όλη τη διαδικασία (παραγγελία, σερβίρισμα, κουβεντούλα, άνετο περιβάλλον κ.λπ.) να μην αντικαθιστάται με τίποτα, φαίνεται όμως ότι αυτή η νέα τάση, βρήκε παραθυράκι και τρύπωσε στην καθημερινότητά μας.

Εξ ου λοιπόν και μαζί τους τρυπώνουν και τα νέα καφέ, τα οποία υπηρετούν αυτήν τη φιλοσοφία, έχοντας όμως και την (περιορισμένη) επιλογή του να καθίσεις στο χώρο τους! 

Αν είσαι κι εσύ λοιπόν είσαι ένας από αυτούς, τότε ακολούθησέ μας (οπωσδήποτε) σε αυτή τη νέα πρόταση που έκανε την εμφάνισή της στη Λευκωσία... 

Ο λόγος για το Amber and Joe Cafe, ένα μικρό, περιποιημένο και πολύ ψαγμένο καφέ, το οποίο λειτούργησε στην πολυσύχαστη λεωφ. Στροβόλου στη Λευκωσία. Εδώ λοιπόν το έμπειρο ποροσωπικό του θα σε σερβίρει φρεσκοκαβουρδισμένο, περιποιημένο καφέ, που φτάνει από τη Βραζιλία, τη Λατινική Αμερική, το Ελ Σαλβαδόρ με επιρροές Μεξικού μέχρι την Αιθιοπία και την Αφρική.

Έχε υπόψην σου ότι το μαγαζί ξεχωρίζει αφού με το που πατήσεις το πόδι σου θα μυρίσεις αμέσως τον καφέ, που καβουρδίζεται επιτόπου. 

Και σίγουρα θα συνοδεύσεις τον μυρωδάτο καφέ σου με σπιτική τυρόπιτα ή ελιόπιτα, μπισκότα red velvet, αλλά και καλοφτιαγμένα muffins με γεύσεις όπως cheesecake, blueberry με λεμόνι και chocolate chip. Επίσης διαθέτουν κρουασάν, καθώς και ποικιλία από σάντουιτς, σαλάτες κ.ά.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Kombucha fermented tea σε απίθανες γεύσεις. Πρόκειται για ένα παγωμένο τσάι χαμηλών θερμίδων, χωρίς ζάχαρη, με απίστευτη γλυκιά γεύση, το οποίο αποτελεί μία καλή επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, αφού κάνει καλό στον οραγνισμό. 

(22 448448)  Λεωφόρος Στροβόλου 118, κατάστημα 120Ε, 2042 Λευκωσία.  Δ-Παρ 07:00-18:00 & Σ: 08:00-16:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close