Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

O Fares φτιάχνει αυθεντικό λαχματζούν, φαλάφελ και πίτσα σε παραδοσιακό φούρνο

ΟFares από τηΣυρία φτιάχνει (για σένα) τα πιο λαχταριστά λαχματζούν (και όχι μόνο)!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2022

Κακά τα ψέματα, όταν ακούς αραβική κουζίνα στο μυαλό σου αμέσως έρχεται η λαχταριστή γεύση του λαχματζούν, τα μυρωδάτα φαλάφελ και οι τυλιχτές, τραγανές πιτούλες!

Κι αυτά θα αντικρίσεις και θα δοκιμάσεις στο καθαρά παραδοσιακό, αραβικό αρτοποιείο Arabic Bakery που άνοιξε στην πόλη του Ζήνωνα. Σαν βρεθείς λοιπόν στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού κάνε μία στάση για έθνικ γεύσεις που θα λατρέψεις! 

Βλέπεις, πίσω από όλα θα γευτείς εδώ, βρίσκεται ο Fares, με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος τα τελευταία 25 χρόνια δούλεψε ως σεφ σε πολλά αραβικά εστιατόρια και ξενοδοχεία, και ο οποίος τους τελευταίους τέσσερις μήνες άνοιξε το δικό του μαγαζάκι στη Λάρνακα. Μαζί με την ομάδα του θα σε περιποιηθούν κατάλληλα μιας και όλα τα προϊόντα τους, ζυμώνονται φρέσκα-φρέσκα καθημερινά.

Κι αν για κάτι χαίρεται και ο ίδιος -όπως μας είπε κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας μαζί του- είναι πως αρκετοί Κύπριοι έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι με τα προϊόντα του και πολλοί είναι αυτοί που τον επισκέπτονται ξανά και ξανά. 

Αν λοιπόν ψάχνεις ωραίο φαγητό "στο χέρι", τότε δεν έχεις παρά να τρέξεις και να γευτείς τις λιχουδιές του Fares.

Ανάμεσα σε άλλα θα δοκιμάσεις λαχματζούν αρνί και βοδινό, ποικιλία από φαλάφελ, ζατάρ, χούμους με ταχίνι, σπιτικά κουκιά με ρεβίθια, ποικιλία από πίτσες που ψήνονται ολόφρεσκες στον παραδοσιακό φούρνο, muhammara, χαλλούμι με λάντσιον, χαλλουμόπιτα σε αραβικό στυλ, αϋράνι κ.ά.

(96 728882) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 12, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close