Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μια wine gallery στο κέντρο της πόλης που αξίζει να επισκεφθείς

Πάμε για καλό κρασί, σε ένα χώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2022

Σε μια πολυσύχναστη γειτονιά στο κέντρο της Λεμεσού, ανάμεσα στα παραδοσιακά καφενεία της Σαριπόλου και τα κουτούκια της γύρω περιοχής, ξεπροβάλλει μια φωτισμένη μαρκίζα που γράφει «The Wine Gallery», κεντρίζει τα βλέμματα των περαστικών και τους καλωσορίζει στο ζεστό μίνιμαλ χώρο της.  

Πρόκειται για μια αριστουργηματική wine gallery, που στεγάζεται μάλιστα στην Exhibit 8 Γκαλερί, μια μοντέρνα Γκαλερί Τέχνης που ουσιαστικά συνυπάρχει με την γκαλερί κρασιού, φιλοξενώντας εκτός από τέχνη και ποιοτικά κρασιά και όχι μόνο.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα τους, η Exhibit 8 είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου η τέχνη, η πρωτοτυπία, η καινοτομία και οι ιδέες βρίσκουν μία στέγη στην καρδιά της Λεμεσού. Στόχος η δημιουργία μιας κοινότητας για καλλιτέχνες και άτομα που αγαπούν τις Τέχνες, η οποία θα τους προσφέρει μια άμεση επαφή μέσα από ένα πολύπλευρο ταξίδι των Τεχνών, της εκπαίδευσης και της δημιουργίας.

Αυτό το εκλεπτυσμένο art shop που βρίσκεται στην Εxhibit 8 συμπληρώνει μια περιποιημένη, πλούσια κάβα, με αυθεντικά κυπριακά και ξένα, εκλεκτά κρασιά, είτε για να δοκιμάσεις με την παρέα σου τη δεδομένη στιγμή ή για να προμηθευτείς για ένα πολυτελές και συνάμα κλασικό δώρο.

Πανέμορφες φιάλες, τόσες πολλές, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και συνδυασμοί γεύσεων, φρέσκου ίνου και αρωμάτων, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό οινολάτρη! Όσο δε για το περιβάλλον, αυτό χαρακτηρίζεται από φινέτσα και ποιότητα υψηλών απαιτήσεων.  

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι η Γκαλερί αποτελείται απο τρία showrooms. Στα δύο δωμάτια θα δεις ένα ''κενό'', όπου σε περιόδους event & wine tasting τοποθετούνται ειδικά τραπέζια για τον κόσμο που θα ζήσει την εμπειρία της γευσιγνωσίας, την ίδια ώρα που θα έχει τη δυνατότηα να θαυμάζει γύρω-γύρω τους πίνακες και τα γλυπτά...  σε μια καταπλητική ατμόσφαιρα που θυμίζει εξωτερικό.

Στο τρίτο showroom βρίσκεται το σήμα κατατεθέν της gallery, η πλούσια κάβα κρασιών με το εντυπωσιακό decor, για να δοκιμάσεις όποια επιλογή κρασιού επθυμείς.

Τεράστια εντύπωση θα σου προκαλέσουν και οι limited edition φιάλες που μπορείς να προμηθευτείς σε κυπριακό ρούμι από ντόπιους παραγωγούς του νησιού. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η wine gallery ειδικεύεται στις διοργανώσεις prive parties, events, wine taste κ.ά.

Η ημέρα σου στην Exhibit 8 Γκαλερί θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο απολαμβάνοντας έργα τέχνης με την συντροφιά ενός καλού, ποιοτικού κρασιού!

Για περισσότερες πληροφορίες: 25 212171/ thewinegallery@exhibit8.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close