Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα παραδοσιακό σπίτι στο χωριό, για αξέχαστη διαμονή

Έφυγες για την απόλυτη χαλάρωση!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022

Για χειμωνιάτικες εξορμήσεις μακριά από τον θόρυβο της πόλης, επίλεξε το βουνό, τη φύση και τον καθαρό αέρα της υπαίθρου.

Απόλαυσε τη γαλήνη και την ησυχία που προσφέρει η επίσκεψη σε ένα από τα πολυάριθμα γραφικά χωριά του νησιού μας, όπως είναι για παράδειγμα η Βάσα Κοιλανίου.

Το χωριό Βάσα Κοιλανίου βρίσκεται μόλις 35 χιλιόμετρα από την πόλη της Λεμεσού σε υψόμετρο 790 μέτρων. Το πανέμορφο κρασοχώρι της επαρχίας Λεμεσού αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για εκδρομή και διαμονή! 

Μάλιστα σου έχουμε και πρόταση για διαμονή, σε ένα παραδοσικό σπίτι όπου θα περάσεις εξαιρετικά, απολαμβάνοντας ζεστή και άνετη φιλοξενία.

Ο λόγος για το κατάλυμα Το χωριό. Πρόκειται για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο παλιό κυπριακό σπίτι χτισμένο με πέτρα, που αποτελείται από δύο διαμερίσματα και ένα δωμάτιο. Όταν μπεις στην αυλή του καταλύματος θα συναντήσεις τον «ΗΛΙΑΚΟ» το οποίο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μικρή κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και δικό του δωμάτιο μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο άτομα.

Στο βάθος της εσωτερικής αυλής θα βρείς το «ΠΑΛΑΤΙ» με διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Αποτελείται από καθιστικό με τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Διαθέτει επίσης ψυγείο και δικό του δωμάτιο μπάνιου, καθώς και ξυλόσομπα στον χώρο του καθιστικού για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ανεβαίνοντας την πετρόκτιστη σκάλα βρίσκεται ο «ΑΧΥΡΩΝΑΣ». Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό με τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Επίσης υπάρχει ιδιωτική βεράντα, ψυγείο και ξεχωριστό δωμάτιο για το μπάνιο και ξυλόσομπα.

Τα παιδιά μέχρι δύο ετών φιλοξενούνται δωρεάν.

Μην ξεχάσεις όλα αυτά να τα συνδυάσεις με εξερεύνηση του γραφικού αυτού χωριού... Επισκέψου το εκκλησιαστικό μουσείο, το Μουσείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, το μουσείο λαϊκής παράδοσης, το μονοπάτι της φύσης για πεζοπορία που καταλήγει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το Σπήλαιο Όσιου Βαρνάβα και Απόστολου Τίμωνα, την Εκκλησία Παναγίας του Ευαγγελισμού, καθώς και το μουσείο ζιβανίας όπου εκεί έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να αγοράσεις ζιβανία και διάφορα τοπικά προϊόντα, κρασί, μαρμελάδες και άλλα κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα. Επίσης σου προτείνουμε να επισκεφθείς και το Οινοποιείο Αργυρίδη - Vasa Winery που πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο κτήριο 200 ετών και παράγει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα:  99 491 455 & 25 942 655.
Instagram: To Chorio Agrotourism

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close