Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο all day με την κομψή αισθητική, είναι η πιο ενδιαφέρουσα άφιξη της πόλης!

Κομψό, φιλόξενο, με δυνατή μπάρα και νόστιμο μενού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2022

Νέα πνοή στην πόλη θέλει να δώσει το ολοκαίνουριο στέκι της Πάφου, που έκανε την εμφάνισή του πριν από έναν περίπου μήνα, στην εκπνοή του 2021, κερδίζοντας τις εντυπώσεις! 

Ο λόγος για το Cliff Social, ένα all day project το οποίο πήρε θέση σε ένα προνομιακό σημείο με υπέροχη θέα, εκεί όπου στεγαζόταν το παλιό αναψυκτήριο του χωριού, στην περιοχή του Μούτταλλου, πάνω σε έναν μεγάλο βράχο-σήμα κατατεθέν της γύρω περιοχής και της πλατείας του χωριού.

Το new entry της περιοχής ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερα εντυπωσιακό design του, το υψηλής αισθητικής περιβάλλον του και το μεγάλο και άνετο χώρο του (τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά).

Το Cliff Social μπορείς να το επισκεφθείς από το πρωί για καφέ και brunch (09:30-13:00 καθημερινά & σαββατοκύριακα), με πιάτα από ένα ενδιαφέρον μενού που περιλαμβάνει επιλογές όπως pancakes με βουτυρόγαλα με κρέμα cheesecake και τραγανό μπισκότο, το savory pancake με τραγανό μπέικον και τυρί μασκαρπόνε, καθώς και πιάτα με πρωταγωνιστή τα αβγά όπως από τα eggs benedict, shashuka eggs with hot dog, acai bowls κ.ά.

Όσο δε για την κουζίνα του είναι υψηλής γαστρονομίας, με διεθνείς επιρροές, επιμελημένη από τον Ελλαδίτη σεφ Δημήτρη Μανδαράκα και στο μενού του θα βρεις επιλογές από pasta, burgers και steaks, μέχρι πίτσες, σαλάτες, θαλασσινά κ.ά. 

Τα μοναδικά signature cocktails του θα ολοκληρώσουν την εμπειρία σου. 

Επίσης, ο χώρος προσφέρεται για οικογενειακές συγκεντρώσεις όπου τα παιδιά μπορούν άνετα να παίξουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει εντάξει το μαγαζί απολαμβάνοντας γλυκά εδέσματα. 

Να σου πούμε ότι κάθε εβδομάδα διοργανώνονται απογευματινά events με DJ να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σου.

Δες εδώ το πλήρες μενού

(99 580313) Κιαμήλ Τοζιάν 1, 8016 Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close