Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

H νέα άφιξη της πόλης, σου φτιάχνει ΜερακλοΜπέρκερ

Tο ΜπερΚερ είναι η νέα πρόταση της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022

Υπάρχουν πολλά καλά burger στην πόλη. Και καθημερινά ξετρυπώνουν κι άλλα... νέα, μικρά, μεγάλα και μοντέρνα μαγαζάκια ή μη (ghost kitchen) που φτιάχνουν burger σε διαφορετικές εκδοχές, γεύσεις και παραλλαγές! Κι είναι όντως αυτό που ακούγεται παντού, ότι το μπέργκερ έχει κατακτήσει αδιαμφισβήτητα μία θέση στην καρδιά μας!  

Και κάπου εκεί... κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμα μπεργκεράδικο, το οποίο προς το παρόν σε εξυπηρετεί μόνο online, μίας και στο άμεσο μέλλον, αναμένεται να το δούμε και στο δρόμο!  

Ο λόγος για Το Μπέργκερ, το οποίο αρχικά θα σε εντυπωσιάσει με τα έξυπνα ονόματα των 5 burger που θα βρεις στο μενού του, και ακολούθως θα σε ξετρελάνει με τις γεύσεις του!

Από εδώ θα βρεις και θα παραγγείλεις (μέσω της σελίδας του) σπιτικά φτιαγμένα και το πιο σημαντικό, με το πιο σωστό ψήσιμο burger, με μια φαντασία στους συνδυασμούς, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε λάτρη του καλού φαγητού. 

Προτείνουμε να δοκιμάσεις το Μπέργκερ 2000 που αποτελείται από βοδινό 200 γρ., αυγό, τραγανό μπέικον, τηγανητό χαλλούμι, μαρμελάδα μπέικον και μπέργκερ σος.

Το ΜερακλοΜπέργκερ, είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του! Ιδανικό για τους μερακλήδες! Περιλαμβάνει μια ολόκληρη ζουμερή σεφταλιά, κλεισμένη σε ζεστούλικο και αφράτο ψωμάκι, κραμπί, μαϊντανό, αγγουράκι ξυδάτο και πίκλα.

Ιδανική πρόταση και το ΚοτοΜπέργκερ με κοτόπουλο, το ΧορτοΜπέργκερ για τους vegetarian της παρέας με ρόκα, ντομάτα, χούμους και παντζάρι καθώς και το εξαιρετικό Γουρουνάκι Τραβηχτό με χοιρινό, μαρούλι, πίκλες και κόσλοου.

Να σου πούμε πως όλα τα μπέργκερ σερβίρονται σε φρεσκοζυμωμένο, ζεστούλικο ψωμάκι, ενώ έχεις και τη δυνατότητα να επιλέξεις για συνοδευτικό πατάτες τηγανητές, γλυκοπατάτες, πατάτες φορτωμένες κ.ά. 

Επίσης μπορείς να φτιάξεις εσύ όπως θες το δικό σου μπέργκερ με απεριόριστες επιλογές σε toppings & 21 δελεαστικές προτάσεις σε σος!

(70 070720) Λεμεσός. Δ-Σ: 18:30-22:30 & Κυριακή 12:00-22:30 (παραγγελίες προς το παρόν μόνο με Delivery).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close