Things to Do , Εκδηλώσεις

Μεγάλες μάχες στην αρένα του "Clash of Titans 2"

Το μεγαλύτερο international fight show της Κύπρου και το μεγαλύτερο της Μεσογείου, το "Clash of Titans 2" θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου, στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2014

Το μεγαλύτερο international fight show που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και το μεγαλύτερο της Μεσογείου, το "Clash of Titans 2" θα λάβει χώρα στις 26 Ιουλίου, στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στο "Water World", το μεγαλύτερο υδροπάρκο της Ευρώπης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΧTRA TV και το CY SPORTS (CYTAVISION).

 

Στη διοργάνωση αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο θα αντιμετωπίσουν αθλητές από τη Ρωσία με τρεις αγώνες διεκδίκησης παγκόσμιων τίτλων, της κορυφαίας ομοσπονδίας ανά τον κόσμο WKU.

O No1 fighter που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων ranking, Στάθης Μπένοφ, ενα σκαλί κάτω από τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής WKU Γιάννης Σοφοκλέους, η Νο1 Ελληνίδα kick boxer που βρίσκεται μέσα στην πρώτη 3άδα της παγκόσμιας κατάταξης Τίτα Γκρούεβα, με πανευρωπαϊκούς, παγκόσμιους τίτλους WKU και η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου ΙSKΑ θα αναμετρηθούν με τους πρωταθλητές Ρωσίας οι οποίοι φιγουράρουν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

 

Έτσι λοιπόν όλη η αφρόκρεμα των Ελλήνων παγκόσμια αναγνωρισμένων αθλητών επιστρετεύεται για τις 26 Ιουλίου στις 21.00, στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ρωσίας.

 

H διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKU και της Κυπριακής ομοσπονδίας μαχητικών αθλημάτων. Ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο, Μια Ευχή για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις θα ενημερώνει τους επισκέπτες και θα δέχεται εισφορές.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close