Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μαγαζί αφιερωμένο στα cupcakes μόλις έκανε την εμφάνισή του

Αυτό το παιχνιδιάρικο μαγαζάκι θα γίνει το trend της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022

Η μόδα των cupcakes έχει εισβάλλει για τα καλά και στη “γευστική” σκηνή του νησιού μας. Τα αγαπημένα αμερικάνικα κεκάκια, που η φήμη τους έχει εξαπλωθεί από την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο έως και την μακρινή Άπω Ανατολή, έχουν κατακτήσει πλεόν και το κυπριακό κοινό, αφού όλο και περισσότερα μαγαζιά αλλά και εργαστήρια με cupcakes έχουν κάνει την εμφάνισή τους τελευταία, ενώ και αρκετά ζαχαροπλαστεία δημιουργούν cupcakes, εντάσσοντάς τα στη γκάμα των γλυκών τους.

Ο λόγος για το νέο και πολύ χαριτωμένο cafe & confectionery που έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό. Ακούει στο όνομα Konfetit και βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Το γλυκό στέκι της συμπρωτεύουσας προσφέρει καθημερινά φρεσκοψημένα cupcakes από αγνά υλικά και σε απίθανες γεύσεις. Από τις  κλασικές εκδοχές όπως το Chocolate Muffin και το Cookies and Cream μέχρι και τις πιο εξηζετημένες, όπως το Snickers και το Bueno, το Forest Fruit και το Coffee Macchiato όλα τα cupcakes κερδίζουν τις εντυπώσεις

Επίσης φτιάχνει ξεχωριστά γλυκά, όπως σιροπιαστά, πορτοκαλόπιτες, american cookies, απίστευτες τάρτες με γεύση λεμόνι, αλλά και την ιδιαίτερη τάρτα bueno με πλούσια γέμιση σοκολάτας, muffins με φρούτα του δάσους, κρουασάν, καθώς και παιχνιδιάρικες τούρτες οι οποίες γίνονται με παραγγελία.

Στο Konfetit φυσικά και θα φας και το αλμυρό σου. Δοκίμασε οπωσδήποτε το Quiche Lorraine, η οποία κάθε μέρα έχει και διαφορετική γέμιση, όπως φέτα, σπανάκι, μπέικον, τυρί, πιπεριές και ό,τι άλλο φανταστείς. 

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Από την ερχόμενη εβδομάδα και κάθε Κυριακή θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις brunch, με επιλογές από ένα πλούσιο και χορταστικό menu, με επιλογές όπως γλυκά & αλμυρά pancakes, healthy yogurts, cupcakes, bakels, φρεσκότατες ελιοτές, χαλλουμωτές και άλλα, καθώς και ποικιλία από καφέδες, φρέσκους χυμούς κ.λπ..

(25 333231) Γρίβα Διγενή, 80 Β, 3101 Λεμεσός, Κύπρος. Δ-Σ: 08:00-19:00 & Τετάρτη: 08:00-17:00

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close