Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Την εμφάνισή τους έκαναν πριν από 2-3 μέρες στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της πολυσύχναστης οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, τα "The Boys". Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα "Τhe Βoys", θα σου πω απλά πως πρόκειται για τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο, οι οποίοι θέλησαν καλοκαιριάτικα να ανανεώσουν τη Λευκωσία και να γλυκάνουν τους ουρανίσκους μας!
Το νέο μαγαζί είναι υπέροχα στημένο. Το έχουν επιμεληθεί άλλωστε οι ιδιοκτήτες μαζί με την interior design Ταμάρα Σαάτι. Στη βιτρίνα τους, αρχικά, θα θαυμάσεις κάποια από τα illustrations του Κωνσταντίνου Κουγιάλη, πριν εισέλθεις στο μικρό, μα τόσο χαριτωμένο χώρο τους, όπου θα απολαύσεις γεύσεις σπιτικές, καθαρές και πολύ νόστιμες! Από τη σπιτική τάρτα λεμόνι, μέχρι το κλασικό cheesecake, το quiche lorraine και τη σπανακόπιτα, όλα σερβιρισμένα σε σερβίτσια βγαλμένα από το χρονοντούλαπο της γιαγιάς και όμορφα βαλμένα στο κουκλίστικο μπουφέ! Σαν να βρίσκεσαι στο ζαχαρόσπιτο του Χάνσελ και της Γκρέτελ ένα πράμα!
Στους τοίχους του μαγαζιού φιλοξενούνται έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, τα οποία διατίθενται μάλιστα προς πώληση. Πίνακες και φωτογραφίες των Χάρη Κυπριανού, Νικόλα Χασαπόπουλου και Στέλιου Ερμογενίδη μαγνιτίζουν τα βλέμματα, ενώ εδώ θα βρεις και προσεγμένα κομμάτια, επίσης προς πώληση, απ’ το concept shop "Draw Collective".
Μάθαμε, τέλος, ότι στόχος των ιδιοκτητών είναι με τον καιρό να φιλοξενηθούν στο μενού, πέραν των βασικών sandwiches και ορισμένα "signature sandwiches", τα οποία θα είναι φτιαγμένα από… οποιονδήποτε ξέρει να τα φτιάχνει καλά. Γι’ αυτό όσοι πιστοί, έμπειροι και ικανοί, επαγγελματίες και μη… προσέλθετε! Η κουζίνα τους είναι ανοικτή και σας περιμένει! Και εσάς αλλά και εμάς για να τα απολαύσουμε!
The Boys (96304425) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία, 07.00-18.00.
www.facebook.com/theboyscyprus
Σχετικά
Πήγαμε στο Spin, το νέο pizza spot της Λευκωσίας
Πήγαμε μια βόλτα μέχρι το κέντρο και μπήκαμε στο νέο pizza & vinyl spot, για το οποίο θα ακούσεις να μιλάνε όλοι στην πόλη
Lunch, Βrunch και Swings: Μια διαφορετική έξοδος στη Λεμεσό
Το νέο all-day σημείο συνάντησης της πόλης, βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον με θέα το πράσινο
Μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές από τα χέρια της κυρία Κίκας
Με αφορμή το Πάσχα ο παραδοσιακός ξυλόφουρος της γεμίζει τσουρέκια, ψωμιά κολοκύθας και άλλες νομστιμιές
Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία των κέντρων εστίασης και διασκέδασης
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται αλλαγές στην κατηγοριοποίηση των χώρων εστίασης και αναψυχής, στη λειτουργία και αδειοδότησή τους, καθώς και στα ωράρια λειτουργίας τους
Το πάσχα φέτος, το Legouter σας ψήνει την γουρουνιά!
Επιλέξτε από τον κατάλογό του Legouter τα πιάτα που επιθυμείτε και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι σας, παρουσιασμένα σε εκλεπτυσμένες. πιατέλες, ώστε να τα απολαύσετε με άνεση και στυλ.
7 κυπριακά εστιατόρια που φτιάχνουν τον περίφημο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Πού θα φας τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά την 25η Μαρτίου
Το Matilda cake είναι το γλυκό που θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά
Ιδανικό για κάθε γιορτή!
8 προορισμοί για ψάρι στο ψαροχώρι της Κύπρου
Αν ψάχνεις πού να πας για ένα καλό τραπέζι με θέα τη θάλασσα, αυτοί είναι 8 σίγουροι προορισμοί
Zebra Beer Garden: ο νέος κήπος της πόλης, σε περιμένει για BBQ και κρύα μπύρα
Το μεξικανικό Tio έκλεισε και στη θέση του ήρθε το Zebra
Συκαμινιά Λεμεσού: 60+ χρόνια αυθεντικής κυπριακής κουζίνας
Από το 1963 μέχρι σήμερα, ένα εμβληματικό μαγερείο που τιμήθηκε με το Βραβείο Διαχρονικής Αξίας στα Cyprus Eating Awards 2025, συνεχίζει να σερβίρει αυθεντική κυπριακή παράδοση σαν… στο σπίτι της γιαγιάς σου
Το αγαπημένο μεξικάνικο της Αγίας Ναπας ανακοίνωσε την επιστροφή του
Ετοιμάσου για αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά cocktails και ατέλειωτη fiesta κάθε βράδυ