Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Cyprus Eating Awards 2021: 17 χρόνια ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου

86 υποψήφια εστιατόρια σε 17 κατηγορίες περιμένουν τη δική σου ψήφο

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2022

Το Check In Cyprus διοργανώνει για 17η χρονιά τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, όπου επιβραβεύονται τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. 

Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso. 

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία των 17 χρόνων καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Oι κατηγορίες είναι οι εξής: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα, Bar/Restaurant, Beach Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Delivery by Wolt - Sushi on the go, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Μεσογειακή Κουζίνα, Best Gastropub by Keo Beer, Check In Special Award που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Burger. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως Το αγαπημένο των αναγνωστών και είναι ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση. 

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν για το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς από την Χαραλαμπίδης Κρίστης , το Sustainability Award by Dynamec, το Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα, και στον Σεφ της Χρονιάς.

Το κάθε εστιατόριο για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 86 και επιλέχθηκαν από πολυμελή, ειδική επιτροπή, που συγκέντρωσε το Check In Cyprus, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης. Η χρονική περίοδος που εξετάστηκε ήταν Ιούλιος 2020-Δεκέμβριος 2021.

Την τελετή βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, θα φιλοξενήσει το εντυπωσιακό Four Seasons Hotel στη Λεμεσό.

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και αναδείξτε τους κορυφαίους.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.
Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι τις 20.03.2022:
1.    Διαδικτυακά στο www.checkincyprus.com 
2.    Μέσω τηλεφώνου
3.    Μέσω SMS

Όλες οι πληροφορίες για τους τρόπους ψηφοφορίας στο https://bit.ly/3LFSSoI  

Για συνεχή ενημέρωση για τα Cyprus Eating Awards συντονιστείτε με το Check In Cyprus στο www.checkincyprus.com και στο application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android). To hashtag της εκδήλωσης είναι #cypruseatingawards.

Cyprus Eating Awards 2021 που παρουσιάζει η Nespresso 
Στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου
Στρατηγικός Συνεργάτης Χαραλαμπίδης Κρίστης
Χορηγοί: Φυσικό νερό Acqua Panna, ανθρακούχο νερό San Pellegrino, Οινοποιεία Παπαγιαννάκος και Μιτραβέλας, Παγωτά Movenpick, σαμπάνια Jacquart, μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Intercollege, Dynamec, Wolt, Anco Catering Equipment.
Φιλοξενία Ξενοδοχείο Four Seasons

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close