Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η νέα άφιξη στην πόλη, που ξεχώρισε αμέσως!

Στο κομψό εστιατόριο της Στασικράτους ο σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει νόστιμα, δημιουργικά πιάτα, γεμάτα (ελληνική) γεύση!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2022

Η διακριτική γοητεία και η κοσμοπολίτικη αύρα της οδού Στασικράτους στην πρωτεύουσα είναι σίγουρα ισχυρά θέλγητρα για να πείσουν κάποιον να επιλέξει ένα τραπεζάκι στον εκλεπτυσμένο εξωτερικό χώρο του Think 30. Η εντυπωσιακή σάλα του, που συνδυάζει την πολυτέλεια αποφεύγοντας τα εξεζητημένα, μπορεί να αποτελέσει επίσης το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις την εύγευστη εμπειρία που σου υπόσχεται. Η ατμόσφαιρά του και η ευγενική παρουσία των σερβιτόρων του, ολοκληρώνουν ιδανικά το σκηνικό!

Πέρα όμως από την ιδανική τοποθεσία, τον εντυπωσιακό και άκρως ατμοσφαιρικό χώρο και την άριστη εξυπηρέτησή του, το Think 30 φημίζεται και για τα υψηλής ποιότητας πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα του! Νόστιμα, δημιουργικά, γεμάτα ελληνικές γεύσεις και προϊόντα, σε άκρως γευστικούς συνδυασμούς, ενθουσιάζουν και τον πιο απαιτητικό της γεύσης! 

Το μενού του εξάλλου, δημιούργησε ο γνωστός σεφ Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στον οδηγό Michelin, και ο οποίος ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον δημιουργικό πήχη, προτείνοντάς σου συνεχώς νέες, ενδιαφέρουσες επιλογές στο μενού! 

Η πλούσια κάβα του και τα άκρως δημιουργικά κοκτέιλ του, ολοκληρώνουν το μενού του! Εξάλλου, ο wine specialist του εστιατορίου, βρίσκεται εκεί για να σου προτείνει τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς φαγητού και ποτού.

Το Think 30 είναι ομολογουμένως μια από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις της περσινής χρονιάς, εξ ου και φιγουράρει στα υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards! 

Ψήφισέ το εδώ

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close