Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 μαγαζιά για να φας το καλύτερο σουβλάκι της Κύπρου

Τα κορυφαία εστιατόρια για σουβλάκι για τη σεζόν 2020-2021φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερο Σουβλάκι στα 16α Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2021 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Σουβλάκι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Φέτος, 5 ξεχωριστά μαγαζιά που φτιάχνουν λαχταριστό σουβλάκι και μυρωδάτη σεφταλιά φιγουράρουν επάξια και ισότιμα στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το καλύτερο σουβλάκι της χρονιάς;

Ψήφισε ΕΔΩ, ανέδειξε τα αγαπημένα σου εστιατόρια στην Κύπρο και κέρδισε πλούσια δώρα.

Οι υποψηφιότητες για την κατηγορία Καλύτερο Σουβλάκι είναι:



1. ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Απάχικο ταβερνάκι σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης. Την ημέρα λειτουργεί ως καφενείο και αθλητικός σύλλογος και τα βράδια βάζει τα καρό τραπεζομάντηλα και σερβίρει γευστικούς παραδοσιακούς μεζέδες σχάρας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.   

2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στην περίπτωση του «Κυριάκου» το μέγεθος δεν μετρά, καθώς παρά τα λίγα τετραγωνικά του χώρου, τα πιάτα και οι γεύσεις του το συμπεριέλαβαν στα καλύτερα στέκια της πρωτεύουσας. Προσφέρει για χρόνια ένα από τα καλύτερα σουβλάκια στην πόλη αλλά και τις πιο διάσημες σεφταλιές. 

3. ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στη γραφική γειτονιά του Αγίου Ανδρέα, το στέκι του Λάμπρου φημίζεται για το καλό σουβλάκι της ώρας και τους μεζέδες που σερβίρει. Φρέσκα κρέατα, ψημένα με μεράκι και ζεστή φιλοξενία. 

4. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ (ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ) (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Προσφάτως ανακαινισμένο και ανανεωμένο, το πάλαι ποτέ απάχικο στέκι στο κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε μία new aged ταβέρνα, με γευστικά και άκρως δημιουργικά πιάτα. Όμορφη λεπτομέρεια η ιστορία του μαγαζιού, η οποία είναι αναρτημένη σε όλους τους τοίχους. 

5. ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ (ΠΑΦΟΣ)
Στην καρδιά της Κάτω Πάφου, πλησίον του Kings Avenue Mall, θα βρεις ένα ανανεωμένο και μοντέρνο σουβλατζίδικο, το οποίο σερβίρει ποιοτικά πιάτα, γεμάτα γεύση και αγάπη, με επιρροές από Ελλάδα και Κύπρο. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close