Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα κομψό εστιατόριο στην Κύπρο, για φαγητό και cocktail με απαράμιλλη θέα

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2022

Τοποθετημένο στη βεράντα του Alion Beach Hotel, ενός από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, το The Deck είναι ένας κομψός χώρος με απλή και προσεγμένη αισθητική και με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα επιβλητικά φοινικόδεντρα και τους κήπους του ξενοδοχείου.

Μust be place
Με εκλεπτυσμένη αισθητική, σύγχρονη μεν, αλλά απόλυτα δεμένη με την καλοκαιρινή Αγία Νάπα, το The Deck αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό δείπνο στη βεράντα, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με θέα στη φεγγαρόλουστη θάλασσα.

Γαστρονομία αισθήσεων 
Στο πραγματικά εντυπωσιακό The Deck Terrace Restaurant, που θα βρεις στο Alion Beach Hotel στην Αγία Νάπα, θα απολαύσεις μεσογειακές νοστιμιές και γκουρμέ πιάτα, κομψά σερβιρισμένα, μέσα από ένα μενού που καταφέρνει να γοητεύσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Στη λίστα κρασιών θα βρεις επιλεγμένες προτάσεις από τον κυπριακό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, που θα ολοκληρώσουν την απόλαυση των γεύσεων, ενώ τα κοκτέιλ που προτείνει το The Deck θα σoυ προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, καθώς απολαμβάνεις ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα. 

Πέρα από φινέτσα, καταπληκτικό φαγητό, εύγευστα κοκτέιλ, μοναδικά γλυκά και καλό κρασί, το The Deck διακρίνεται και για το εξαιρετικό του σέρβις, στοιχεία που το κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, που το επισκέπτεται καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το The Deck Terrace Restaurant φιγουράρει ανάμεσα στα υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards 2021 στην κατηγορία Εστιατόριο Ξενοδοχείου - Μεσογειακή Κουζίνα.

FacebookThe Deck Restaurant Ayia Napa
Instagramthedeck_byalion

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close