Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια για να φας φθηνά και ποιοτικά

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2020-2021για τη σχέση τιμής και ποιότητας και φιγουράρουν στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022

Tα Cyprus Eating Awards 2021 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς  κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Nice Price, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Πρόκειται για μία κατηγορία η οποία παρακολουθεί τη σχέση που έχει η τιμή του πιάτου με την ποιότητα που προσφέρει το εκάστοτε εστιατόριο. 

Φέτος, ξεχωρίσαμε 5 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό φαγητό σε προσιτές και καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα την τιμή με την ποιότητα;

Οι υποψηφιότητες για το Nice Price εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

Ψήφισε το αγαπημένο σου Nice Price ΕΔΩ

JAMIE’S ITALIAN (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο, με όνομα βαρύ, καθώς φέρει μαζί του όλη την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του καταξιωμένου Βρετανού σεφ Jamie Oliver. To μενού του περιέχει αυθεντικά πιάτα ιταλικής κουζίνας. 

LA BOCA - COLUMBIA PLAZA (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Το πρωτοποριακό self service ιταλικό εστιατόριο, πέραν των ποιοτικών και γευστικών πιάτων που προσφέρει από τη διεθνή κουζίνα, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις live όλη τη διαδικασία παρασκευής των πιάτων, ενώ παράλληλα φημίζεται για τα φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνουν οι σεφ. 

MARCELLO'S ITALIAN RESTAURANT – SUNRISE HOTEL (ΠΡΩΤΑΡΑΣ, ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Στη μεγάλη βεράντα που διαθέτει μπορείς να απολαύσεις μερικά από τα πιο γευστικά ιταλικά πιάτα της περιοχής. Μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές συνταγές, όπως ζυμαρικά, ριζότο και πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο.  

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Αυθεντικό μεζεδοπωλείο της πρωτεύουσας με παραδοσιακούς κυπριακούς μεζέδες και μαγειρευτά πιάτα της μαμάς. Θα το βρεις σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Λευκωσίας, τους Αγίους Ομολογητές.

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΚΡΗ (ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Το χειροποίητο σουβλάκι του Σουκρή, ξεχωρίζει για το εξαιρετικό του ψήσιμο και την μαεστρία με την οποία τεμαχίζεται και μαρινάρεται από τους ίδιους. Όλα τα κρεατικά του μαγαζιού σερβίρονται με το τεμάχιο στη λαδόκολλα για να τα μοιραστείς με την παρέα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close