Κυπριακό ξενοδοχείο στη χρυσή λίστα με τα καλύτερα στον κόσμο

Στη χρυσή λίστα του Condé Nast Traveler για το 2022, η οποία παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, βρέθηκε το ξενοδοχείο Anassa του ομίλου Thanos Hotels & Resorts. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Anassa φιγουράρει στη λίστα με τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι επιλέγονται από τους συντάκτες και συνεργάτες του περιοδικού από εφτά διαφορετικές πόλεις ανά το παγκόσμιο, βάσει προσωπικών τους εμπειριών. Τα ξενοδοχεία που καταχωρούνται στη λίστα προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διαμονής, παρέχοντας αναρίθμητες ανέσεις και δραστηριότητες.  

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού, εκθειάζει στη φετινή λίστα το ξενοδοχείο Anassa, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για έναν προορισμό όπου οι επισκέπτες επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όπως το θέτουν χαρακτηριστικά, «υπάρχει λόγος που το Anassa έχει τόσους πιστούς επισκέπτες που επιστρέφουν κάθε χρόνο την ίδια περίοδο, για να περάσουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο αυτό. Η ζωή εκεί είναι άνετη, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες κάνουν κάθε επισκέπτη να απολαμβάνει τη διαμονή του στο έπακρον, αλλά και συνάμα να νιώθει ασφαλής. Το Anassa είναι ένα μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις το απέραντο μπλε και να περιπλανηθείς ανάμεσα σε αρωματικούς κήπους, χαλαρώνοντας με ένα σάουντρακ από τιτιβίσματα πουλιών και ήχους από το απαλό κύμα της θάλασσας. Είναι ένα μέρος, με άλλα λόγια, στο οποίο θέλεις να συνεχίσεις να επιστρέφεις…».

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31