Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτές είναι οι καλύτερες ταβέρνες της Κύπρου

Οι κορυφαίες κυπριακές ταβέρνες για τη σεζόν 2020-2021φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερη Ταβέρνα στα 17α Cyprus Eating Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2021 βρίσκονται ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια. 

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή της Καλύτερης Ταβέρνας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Φέτος, 5 παραδοσιακές ταβέρνες με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποια θα είναι άραγε φέτος η ταβέρνα της χρονιάς;

Οι υποψηφιότητες για την κατηγορία Καλύτερη Ταβέρνα είναι:

Ψήφισε ΕΔΩ.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΜΟΡΦΟΣ (ΚΑΤΩ ΜΟΝΗ, ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
Εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία για τους καλοφαγάδες που ξέρουν και την επισκέπτονται ξανά και ξανά. Πατροπαράδοτες γεύσεις που ετοιμάζει η μαμά και η κόρη της οικογένειας, οι οποίες σε υποδέχονται με ζεστό χαμόγελο και θέα που κόβει την ανάσα.

 

Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (ΠΕΝΤΑΚΩΜΟ, ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ)
Λίγα λεπτά έξω από τη Λεμεσό, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, δύο αδέρφια πήραν τον καφενέ του παππού και με πολύ μεράκι δημιούργησαν έναν όμορφο, ζεστό χώρο με παραδοσιακές, ποιοτικές γεύσεις, χωρίς υπερβολές και φιοριτούρες. 

 

ΣΥΜΠΟΣΙΟ (ΠΕΛΕΝΔΡΙ, ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ)
Η ταβέρνα Συμπόσιο κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να γίνει λόγος για να επισκέπτεται κανείς το χωριό Πελένδρι στην ορεινή Λεμεσό. Αφοσιωμένη στην κυπριακή κουλτούρα, παράδοση και γεύση, διαθέτει ένα πλούσιο μενού με παραδοσιακές γεύσεις φτιαγμένες με φρέσκα και ντόπια υλικά.

ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Ένα μικρό απάχικο ταβερνάκι στην περιοχή του παλιού Στροβόλου. Πλούσιος κυπριακός μεζές που περιλαμβάνει από οφτό, μέχρι παϊδάκια και άλλα παραδοσιακά πιάτα. 
 

ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ (ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ)
Μαμαδίστικες νοστιμιές που μετατρέπονται σε πιάτα με βάθος, ένταση και εικόνα. Ένας όμορφος χώρος κυπριακής αρχιτεκτονικής, με βασικά στοιχεία την πέτρα, το ξύλο και τα καρό τραπεζομάντηλα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close