Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σαν στου Ψυρρή

Φημισμένο κι αγαπημένο δοκίμασέ το για την αυθεντική ελληνική κουζίνα που σερβίρει

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2014

Το γραφικό εστιατόριο-ταβερνάκι στο κέντρο του Παραλιμνίου, είναι μια όαση γαστρονομίας! Μ’ ένα μενού που σε ταξιδεύει νοερά και… γευστικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και με κάθε πιάτο του να είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αφοσίωση στην παράδοση και την ποιότητα, εδώ απολαμβάνεις και φαγητό και εξυπηρέτηση, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένα σου λέω! Δοκίμασε τη Σφακιανόπιτά του και το κλασικό κι αγαπημένο κότσι που φτιάχνει στη γάστρα, και θα γλείφεις τα δάχτυλά σου! Από ορεκτικά, new entry θα βρεις το χαλούμι με μαρμελάδα της μαμάς. Απίθανο! Συνόδευσέ τα όλα με ουζάκι ή το σπέσιαλ χύμα κρασί του που το προμηθεύεται από το χωριό Βουνί Παναγιάς κι έκλεισες τη μέρα σου με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ξεχωρίζει

Η αυλή του είναι μαγική! Ένα παραδεισένιο σκηνικό απλώνεται τριγύρω σου, με βότανα, λουλούδια και μεγάλα δέντρα που προσφέρουν όμορφη σκιά κι ένα ολοπράσινο γρασίδι, δημιουργώντας μια πανέμορφη ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει!

Ψάξε το!

Τον Αύγουστο θα διοργανώνει εκπληκτικές Κρητικές και κυπριακές βραδιές, ενώ θα υπάρχουν βραδιές με λαϊκορεμπέτικα, αλλά και νύχτες με ελαφρολαϊκό έντεχνο. Κάθε βραδιά θα είναι ένα ήρεμο μουσικό ταξίδι με ποιοτικά ακούσματα και νόστιμη ποιοτική κουζίνα.

Μάθε ότι...

Μπορείς να διοργανώσεις πάρτι ή δεξίωση στον υπέροχο εξωτερικό του χώρο και να αφήσεις τα παιδιά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπό του.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close