Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Που φάγαμε τα καλύτερα burgers το 2021;

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2020-2021και φιγουράρουν στην κατηγορία Check in Special Award: Burgersτων Cyprus Eating Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2022

Tα Cyprus Eating Awards 2021 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή της ομάδας του Check in Cyprus, για το Check In Special Award που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Burger.

Φέτος, ξεχωρίσαμε 5 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό burger που θα σου μείνουν αξέχαστα! 

Οι υποψηφιότητες για το Check In Special Award είναι: 

Ψήφισε ΕΔΩ

ARTISAN'S BURGERBAR (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Καλαίσθητος χώρος με industrial αισθητική, αποτελεί τη σίγουρη επιλογή εάν ψάχνεις για καλό burger, προσφέροντας συνδυασμούς που καλύπτουν όλα τα γούστα. Εδώ και χρόνια διατηρεί την υψηλή του ποιότητα προσθέτοντας κάθε φορά και λίγη περισσότερη φαντασία στο αποτέλεσμα.

BURGER GUY (ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ, ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
Ποιοτικό, αυθεντικό burger που μέσα του περικλείει συστατικά και αρώματα από όλο τον κόσμο. Φτιαγμένο από 100% βοδινό κρέας, μπορείς να το συνοδεύεις με φρέσκες κυπριακές πατάτες και να το εμπλουτίσεις μέσα από μία γκάμα 15 διαφορετικών υλικών.

THE FAT BULL CO. (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Premium, gourmet μπέργκερ φτιαγμένα με φρεσκοαλεσμένο 100% Αberdeen Angus (200gr), τεχνικές υψηλής γαστρονομίας, άριστη πρώτη ύλη και μοναδικές σάλτσες, που αγαπήθηκαν από το κοινό της Λεμεσού και όχι μόνο.

HANGRY GHOST (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Μπορεί να ξεκίνησε ως pop up project, στη συνέχεια όμως βρήκε τη μόνιμη στέγη του στη Λευκωσία. Στο μενού του θα βρεις 4 διαφορετικές επιλογές burgers,  ανάμεσά τους και χορτοφαγικό. Γνωστό για το pull duck bao του αλλά και stuffed hot dog του.   

STREAT Burger (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ο νέος είναι ωραίος και πολύ γευστικός. Το ghost μπεργκεράδικο που πρώτα μάγεψε τη Λεμεσό και έπειτα κατέκτησε την πρωτεύουσα, σερβίρει μόλις 8 διαφορετικά burgers με USDA Black Angus Beef τα οποία συνδυάζει με τις δικές του special sauce και φρέσκες πατάτες της επιλογής σου. Το μαγαζί δουλεύει αποκλειστικά με υπηρεσίες delivery. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close