Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το hot "ghost kitchen" που αποθεώνει το street food

ΤοHangry Ghost σερβίρει street food με άποψη!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2022

Ήταν το 2020 όταν οι πολυσύχναστοι δρόμοι της Κύπρου άρχιζαν να αδειάζουν και τα στέκια να ερημώνουν. Η πανδημία είχε αλλάξει τις πόλεις με τρόπο που κανείς μας δεν περίμενε. Ένας λοιπόν από τους κλάδους που επηρεάστηκε περισσότερο από τα απανωτά lockdown, ήταν αυτός της εστίασης. Οι εστιάτορες και οι σεφ στην αρχή φάνηκαν μουδιασμένοι, όπως άλλωστε όλοι μας, σιγά-σιγά όμως και βάζοντας τη φαντασία τους να δουλέψει με ρυθμούς ίσως πιο γρήγορους από άλλοτε, άρχισαν να δημιουργούν pop-up και ghost κουζίνες, που είχαν ως προτεραιότητα το delivery, με τους σεφ να βρίσκουν τρόπους να φτάνει το φαγητό στα σπίτια μας το ίδιο ποιοτικό όπως το τρώγαμε και στα τραπέζια τους.

Μια τέτοια άφιξη στη Λευκωσία –και ίσως η πιο πολυσυζητημένη- ήταν αυτή του Hangry Ghost, ενός ghost kitchen με εξαιρετικής ποιότητας street food επηρεασμένο από τη διεθνή κουζίνα, αποκλειστικά για delivery, το οποίο απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του έγινε talk-of-the-town. 

Την έμπνευση για το εν λόγω εγχείρημα είχε ο βραβευμένος σεφ Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος σε συνεργασία με το Rokoko, το Lost+Found Drinkery και το Tocayo, κατάφερε να εξελίξει την ghost κουζίνα τους σε ένα εστιατόριο που βρήκε αρχικά τη στέγη του στο ανακαινισμένο Mall of Engomi, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το δεύτερο εστιατόριο του στο κέντρο της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ζήνας Κάνθερ. 

Στο Hangry Ghost ετοιμάζονται καθημερινά όλα από το μηδέν από την ομάδα του σεφ Ανδρέα Ανδρέου. Φρεσκοψημένα ψωμάκια brioche, αυθεντικά burgers φτιαγμένα με άριστης ποιότητας American Angus Beef, σπιτικές σος, ακόμα και homemade λουκάνικα για το hot dog! 

Στο μενού του λοιπόν θα βρεις 7 επιλογές burger, ανάμεσά τους Ghostie Burger (100 & 200 γρ), το Chicken Katsu Burger, το Smash Burger 200gr, το Fit Burger 150gr, το Ghost Pig Burger με pulled pork που αργοψήνεται για 8 ώρες και το χορτοφαγικό Ghandi's Fava Burger με μπιφτέκι από ρεβίθια.  

Επιπλέον θα βρεις 3 roll, ανάμεσά τους και το διάσημο πλέον Asian Prawn Roll, ένα μπριός roll με γαρίδες που σιγοψήνονται, ασιατική σάλτσα, μαγιονέζα με τρούφα και ginger και κόλιανδρο. 
Διάσημα όμως είναι και τα πεντανόστιμα bao buns του, από τα οποία ξεχωρίζουν το Pulled Duck Bao με pulled πάπια, σάλτσα hoisin, ψιλοκομμένη ασιατική σαλάτα, τραγανό panko, γλυκιά μαρμελάδα τσίλι και βότανα, σε δύο bao buns με παπαρουνόσπορο. 

Τέλος, δοκίμασε και τα Asian Honey Glazed Poppers, τα τραγανά μπούτια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μείγμα σόγιας, τζίντζερ, σουσαμέλαιο, ξίδι ρυζιού, ανάμεικτο σουσάμι και σχοινόπρασο! 

Το γεύμα σου θα κλείσεις με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας το λατρεμένο παγωτό μηχανής I-SCREAM, το οποίο σου σερβίρουν σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων! 

Οι λάτρεις του burger και όχι μόνο μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τού Hangry Ghost σε ένα από τα τραπεζάκια του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου Mall of Egkomi, να παραγγείλουν για takeaway ή και delivery μέσω boltfood_cy, wolt.cyprus και foodycy. 

Hangry Ghost ™ (96124268) Μall of Egkomi, 28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσία. 
FacebookHangry Ghost
InstagramHangry Ghost

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close