Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2014
Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι και να πάρει δύναμη από τη δύναμη όλων αυτών που την αγαπούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι, μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία γεμάτη ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση.
Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το "soundtrack της δικής της γενιάς", που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να τη δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!
Πάνω στη σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και το λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.
Την ίδια θα πλαισιώνει μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα. Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης. Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης. Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός.
-
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
08 Σεπτεμβρίου 2014
-
Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου
10 Σεπτεμβρίου 2014
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
12 Σεπτεμβρίου 2014
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
09 Σεπτεμβρίου 2014
Σχετικά

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ

Ο André Rieu γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του με μια μαγευτική κινηματογραφική εμπειρία
«Το Όνειρο Συνεχίζεται» είναι ένα μαγευτικό πάρτι εν πλω στα νερά της γενέτειράς του

«Τα λαϊκά… αλλιώς» από τους Πέτρο και Μιχάλη Κουλουμή στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης
Μια μουσική περιπλάνηση από το χθες στο σήμερα

Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται ξανά στην Κύπρο για ένα ανεβαστικό live
Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνεύτης επιστρέφει για μία απόλυτα διασκεδαστική εμφάνιση στο νησί

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live

Η Παλαιά Ελιά υποδέχεται τον Μάρτιο τον σπουδαίο Γιάννη Ζουγανέλη
Σε μία μουσική παράσταση που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει

Η Πέγκυ Ζήνα για ένα ανεβαστικό live στην Κύπρο
Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με τις μεγάλες της επιτυχίες

O Θοδωρής Φέρρης live τον Μάρτιο στην Κύπρο
Για μία βραδιά γεμάτη με τις επιτυχίες και τα τραγούδια του

Mad Mozart: Το sold-out φαινόμενο που σαρώνει διεθνώς έρχεται στην Κύπρο
Για μία μοναδική συναυλία στη Λεμεσό

«Daibar Masal»: Η Ιστορία των Μαγισσών των Τεσσάρων Φαναριών
H Compania Flamenca Filippa παρουσιάζει το νέο έργο «Daibar Masal», μια πρωτοποριακή παραγωγή που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στην Κύπρο


Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!