Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Ταβερνείο Το Ιστορικόν ετοιμάζει εκπλήξεις

Πάμε ξανά στονόμορφο χώρο αυτού του παρεΐστικου ταβερνείου στον Άγιο Δομέτιο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2022

Έκανε τη διαφορά από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του (τον οποίο γιόρτασε στις 24 Μαρτίου). Το Ταβερνείο Το Ιστορικόν στον Άγιο Δομέτιο είναι ένα συμπαθέστατο ταβερνάκι με τα όλα του.

Στη ζεστή του σάλα αλλά και στον στεγασμένο εξωτερικό του χώρο, τα τραπεζάκια γεμίζουν από παρέες που απολαμβάνουν μεζεδάκια με κρεατικά, όπως χωριάτικα λουκάνικα και ζεστό χαλλούμι, μανιτάρια, ρόκα με αβγά, ζουμερό σουβλάκι, θεϊκή σεφταλιά, αρνίσια παϊδάκια, αλλά και πιάτα όπως κοντοσούβλι, σούβλα αρνίσια, μουσακάς, μακαρόνια του φούρνου, συκωτάκι κοτόπουλου με ρόδι, βοδινή σπαλομπριζόλα, παστουρμάς με αυγά, κότσι χοιρινό και αρνίσιο, αλλά και εποχιακά πιάτα όπως αγρέλια με αυγά, μανιτάρια αναθρήκας, καραόλους και άλλα.

Ωστόσο, ειδικά γι' αυτήν την περίοδο, έφτιαξε κι ένα μενού 16 πιάτων, αποκλειστικά με νηστίσιμες επιλογές. Φρεσκοκομμένη σαλάτα, φοκάτσια, σπιτικό ταχνίνι και ελιές, χούμους από παντζάρι, φάβα και πατάτες τηγανητές! Το μενού συμπληρώνουν κολοκυθοκεφτέδες μούρλια και ρεβιθοκεφτέδες! Επιπλέον, επιλέγοντας τον νηστήσιμο μεζέ θα δοκιμάσεις σουβλάκι λαχανικών, σαμόσας και μανιτάρι, κουνουπίδι γιαχνί, μελιτζάνες και πούλλες. Σίγουρα, τη βραδιά θα κλείσει με τον πιο γλυκό τρόπο το γλυκό της ημέρας! 

Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές... ενώ ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε και στο φιλόξενο προσωπικό του, την άριστη εξυπηρέτηση και τις πολύ προσιτές τιμές. 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι άνθρωποι στο Ταβερνείο Το Ιστορικόν δεν επαναπαύονται, αλλά συνεχώς ανανεώνονται και αναβαθμίζονται προς ακόμα μεγαλύτερη τέρψιν των θαμώνων του! Εξ ου λοιπόν και όπως μάθαμε, το διάσημο ταβερνείο ανακαινίζει τον εξωτερικό του χώρο, ο οποίος θα είναι έτοιμος να σε υποδεχθεί λίγο μετά το Πάσχα (στις 26 Απριλίου) και ο οποίος φυσικά θα σε φιλοξενεί καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κράτα και μία σημείωση ότι κάθε Παρασκευή παίζει live μουσική! 

Εδώ, λοιπόν  μας σέβονται και μας προσφέρουν μόνο το καλύτερο. 

(22 780555) Μαρκoυ Δράκου, Άγιος Δομέτιος, 2369 Λευκωσία. 
FacebookΤαβερνείο Το Ιστορικόν

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close