Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα απίθανο restobar, με εντυπωσιακή θέα, που κλέβει τις εντυπώσεις

Ένα από ταγκραν ρεστοράν μέσα σε ξενοδοχεία

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2022

Το απίθανο restobar The ENIGMA βρίσκεται εντός του πολυ-βραβευμένου ξενοδοχείου The Ciao Stelio Deluxe Hotel, στην οδό Τάσου Μητσόπουλου 70, απέναντι από την παραλία Μακένζι στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο που σε παραπέμπει σε ένα αινιγματικό ταξίδι γευσιγνωσίας, εξ ου και το όνομα ENIGMA. Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα εντυπωσιαστούν με τους υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς που δημιουργεί αποκλειστικά ο ταλαντούχος σεφ Χρίστος Ερωτοκρίτου, οι οποίοι αποτελούν ένα κράμα από τη διεθνή και fusion κουζίνα. 

Το μενού αποτελείται από έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό μαγειρικών παραδόσεων της μεσογειακής και ευρωπαϊκής κουζίνας με ισχυρή επιρροή από τη Νοτιοανατολική Ασία. Κάθε προσεκτικά επιλεγμένο συστατικό είναι ένα στοιχείο που συμβάλλει στη Fusion Cuisine, με αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό συνδυασμό ξεχωριστών υφών, γεύσεων και χρωμάτων. 

Το καινούργιο μενού το οποίο έχει δημιουργηθεί και θα παρουσιαστεί στις 12 Μαΐου 2022, περιλαμβάνει 27 μοναδικά πιάτα με επιλεγμένα, άριστης ποιότητας υλικά. Η γαστρονομική φιλοσοφία του εστιατορίου δημιουργεί ιδιαίτερα και ευφάνταστα πιάτα όπως βοδινό Carpaccio, Risotto θαλασσινών, Ribeye Στέκι, Duck salad και stir fried πιάτα. Στον κατάλογο υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα από πιο σπέσιαλ μέχρι κάτι πιο απλό, όπως μπέργκερ ή πίτσα. 

Επιπλέον, ο χώρος ξεχωρίζει για τον μυστηριακό-μοναδικό χαρακτήρα του με έντονο το μαύρο χρώμα στην επίπλωση, καθώς και για τον χαλαρό cozy φωτισμό. Ταυτόχρονα, η μαγεία του χώρου και της μοναδικής τοποθεσίας του, με θέα τη θάλασσα, καθώς και η πρωτότυπη αυτή διακόσμηση, καθιστούν το  “The  ENIGMA Restobar” ως το ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό δείπνο, μια οικογενειακή η φιλική συνάθροιση καθώς και ένα επαγγελματικό γεύμα που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το εντυπωσιακό GAMBINO BAR, το οποίο βρίσκεται εντός του χώρου του εστιατορίου σίγουρα θα σας γοητεύσει με τις δημιουργίες του σε signature κοκτέιλ, ποικιλία εκλεκτών κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση. 

Για τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτουν επίσης Beach Menu, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε τα απίθανα φαγητά και ποτά του εστιατορίου από την ξαπλώστρα σας ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας στην παραλία Μακένζι.

Το μέρος που ήδη αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης, σε περιμένει! 

Σερβίρεται Πρόγευμα (7:30-10:00) – Brunch (10:30-15:00) – Γεύμα (12:30-18:00) – Δείπνο (18:30-23:00)

Ανοιχτό καθημερινά από τις 07.30-01.00 (κουζίνα μέχρι 23:00)

(24 634000) The Ciao Stelio Deluxe Hotel, Τάσου Μητσόπουλου 70, παραλία Μακένζι, Λάρνακα.
Instagram: enigmarestomackenzie
Facebook: The Enigma Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close