Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού

Εξαιρετικό φαγητό σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2022

Η osteria κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην ιταλική γαστρονομική ιστορία. Παραδοσιακά, η osteria ήταν μια άτυπη, τραπεζαρία, που προσέφερε ποιοτικές τοπικές σπεσιαλιτέ και κρασί. Τα σύγχρονα osterie εξακολουθούν να τηρούν την ισχυρή δέσμευση να σερβίρουν εξαιρετικό φαγητό σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στο Como Osteria -που λειτουργεί κάτω από νέα Διεύθυνση- οι επισκέπτες απολαμβάνουν εγκάρδιο καλωσόρισμα και το μενού αλλάζει εποχιακά αναλόγως των τοπικων υλικών.

Το Como επεκτείνει με περηφάνια τις παγκοσμίου φήμης γεύσεις της Ιταλίας και προσφέρει γεύσεις από τη φημισμένη ιταλική κουζίνα με προσούτο, μπαρμιτζιάνο και μπαλσάμικο.

Στους δίδυμους πύργους Λεμεσού - Olympic Residence, το εστιατόριο Como σερβίρει μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα ζυμαρικά που περιλαμβάνουν παραδοσιακά είδη όπως ραβιόλια, πένες, μακαρόνια, νιόκι και φετουτσίνι. Οι σάλτσες παρασκευάζονται φρέσκες καθημερινά και όπως και η ομώνυμη osteria στην Ιταλία, επικεντρώνονται κυρίως στα τοπικά λαχανικά και υλικά. Τα ζυμαρικά συμπληρώνονται με διάφορες επιλογές στο μενού οπως σαλάτες, φρέσκες επιλογές στη κρεάτων και ψαρικών στη σχάρα και ποικίλες καθημερινές σπεσιαλιτέ. 

COMO OSTERIA LOUNGE & BAR
Ανοικτό όλες τις μερες της εβδομάδας από τις 08.00-01.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close