Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 δροσερές αυλές στη Λευκωσία για καφέ και κοκτέιλ!

Κάνουμε check in σε δροσερά και χαλαρά στέκια της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2022

Στη Λευκωσία υπάρχουν πολλές επιλογές εξόδου με ωραία στέκια, κρυμμένες ή φανερές αυλές για να αράξουμε μαζί με την παρέα.

Το Check In Cyprus σού προτείνει πέντε ωραίες και δροσερές αυλές για να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή το κοκτέιλ σου και να χαρείς τις τελευταίες μέρες της άνοιξης, μιας και το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών!


Κορνίζα Μπαρόκ
Από τα πιο chill μέρη στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, πίσω από το Χαμάμ Ομεριέ. Η Κορνίζα Μπαρόκ στεγάζεται σε ένα διατηρητέο σπίτι, με μια υπέροχη, χαριτωμένη και δροσερή αυλή, είναι ό,τι πρέπει για έξοδο με την παρέα. Συνδυάζει χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραία vibes, προσφέρει καφεδάκι, τσάι, ποικιλία από ποτά, μπίρες και κοκτέιλ, καθώς και τσιμπήματα και platters to share. Συχνά διοργανώνονται βραδιές με μουσική και Djs με επιλογές από ρεμπέτικο μέχρι jazz, swing, vintage κ.ά.
(22104077) Σούτσου 9, 1016, Λευκωσία.


Καφενείο 11
Το Καφενείο 11 στην παλιά πόλη, είναι ένα από τα πιο χαλαρά στέκια, με μια υπέροχη, πολύχρωμη και δροσερή αυλή. Διαθέτει αρχοντική και ρετρό διάθεση, που σε παραπέμπει σε άλλες, παλιές δεκαετίες. Εκεί θα απολαύσεις τσιμπήματα με την παρέα, θα πιεις καφεδάκι ή αν θες να μείνεις λίγο περισσότερο μπορείς να παραγγείλεις και την παγωμένη μπίρα ή το τσίπουρό σου συνδυάζοντας το ιδανικά με μεζεδάκια. Τέλος, μάθε ότι διοργανώνει και μουσικές βραδιές!
(99030985) Γωνιά Σούτσου και Πειραιώς, πίσω απο το Hamam Omerye, Λευκωσία.



The Old Powerhouse Chill Bar
Ένα από τα αγαπημένα της Λευκωσίας, το γραφικό The Old Powerhouse Chill Bar έχει ήδη κερδίσει το κοινό χάρη στο ωραίο του περιβάλλον με τη χαριτωμένη αυλή του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και το μενού του. Το μαγαζί προσφέρει από brunch, μέχρι after work drinks, εκλεκτό κρασί και κοκτέιλ αλλά και φαγητό το βράδυ σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον!
(94040100) Τεμπών 3, 1016, Λευκωσία.



Swimming Birds
Το Swimming Birds στο κέντρο της Λευκωσίας θα το βρεις πίσω από το καινούργιο Δημαρχείο με μοντέρνο εσωτερικό χώρο, μεγάλες τζαμαρίες και μια δροσερή αυλή στο πίσω μέρος του. Σερβίρει καλοφτιαγμένο καφέ, σνακ και γλυκά ενώ το απόγευμα μεταμορφώνεται σε bar, ιδανικό για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ποτάκι σου με μουσική!
(22019257) Παλιάς Ηλεκτρικής 5, Λευκωσία.



Γρανάζι
Ψαγμένο στέκι με cool και ατμοσφαιρική αυλή. Το γρανάζι στους Αγίους Ομολογητές προσφέρει χαλαρή διάθεση, ψαγμένα ποτά, κρασί και κοκτέιλ σε μια άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Ιδανικό spot για έξοδο στην πόλη και meet up με την παρέα. Ξεχωρίζουν οι βραδιές με μουσική και Djs!
(22 681660) Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close