Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Σε Πρωταρά, Παραλίμνι και Δερύνεια το Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Tο διήμερο 14 και 15 Μαΐου 2022

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2022

Στους Δήμους Παραλιμνίου και Δερύνειας θα διοργανωθεί το φετινό Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου το οποίο περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστορικού Αυτοκινήτου (FIVA).

Συγκεκριμένα, το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου διοργανώνεται από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ το διήμερο 14 και 15 Μαΐου 2022 και περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στην “Διεθνή Κατηγορία” με αριθμό IR 08/2022 και μετρά για το “Τρόπαιο ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ”.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Χώρο στάθμευσης Ιορδάνου (ΚΤΙΜΑKΟ LTD) στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ (Λευκωσία) το Σάββατο 14 Μαΐου στις 09:30.

Το πρώτο σκέλος της διαδρομής θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά το Σάββατο γύρω στις 17:30.

Το πρωί της Κυριακής θα γίνει η εκκίνηση στις 09:30 από το Ξενοδοχείο Cavo Maris την οποία θα κηρύξει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης.

Η διαδρομή θα συνεχίσει προς το Παραλίμνι, στη συνέχεια στη Δερύνεια, όπου και θα γίνει στάση για διάλειμμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια. Στη συνέχεια η διαδρομή θα περάσει από Παραλίμνι και τις περιοχές Κάππαρη και Περνέρα και ακολούθως στην οδό Πρωταρά στο κέντρο του Πρωταρά όπου και θα γίνει σφράγιση των δελτίων αγώνα και θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο Cavo Maris, όπου θα ακολουθήσει η απονομή των Επάθλων στις 14:00.

Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου - Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου

Η ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχηματων (FIVA – FEDERATION INTERNATIONALE VEHICULES ANCIENS). Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη διατήρηση και προβολή των Κλασσικών και Παλαιών αυτοκινήτων μέσα από πρωτοβουλίες που περιλαμβάνουν σειρά εκδηλώσεων όπως διοργάνωση αγώνων ακριβείας, εκθέσεων Παλαιού αυτοκινήτου, περιπάτους με Κλασσικά και Παλαιά αυτοκίνητα και άλλες εκδηλώσεις, με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τη φιλανθρωπία.

Τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία να ασχολούνται με το αγαπημένο τους σπορ μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις της Λέσχης, όπως επίσης και να επικοινωνούν μεταξύ τους σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν το Παλαιό και Κλασσικό αυτοκίνητο.

Η εκλεγμένη επιτροπή της ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ εργάζεται ακούραστα για τη διατήρηση των Παλαιών και Κλασσικών αυτοκινήτων και την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος για αυτά, από τους νέους. Επίσης συμμετέχει και ενημερώνετε μέσα από συναντήσεις και εκδηλώσεις πού οργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία FIVA.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close