Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

6+1 ειδυλλιακά beach bars του νησιού για βουτιές και κοκτέιλ

Ήλιος, θάλασσα, αντηλιακό και κοκτέιλ σε αγαπημένα beach bars

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2022

Χαλαρές ξαπλώστρες, ομπρέλες, ωραίες μουσικές, κοκτέιλ και dress code που δεν περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από σαγιονάρες και μαγιό, τα beach bars της Κύπρου μας είναι ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε κάθε χρόνο να καλοκαιριάσει!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 7+1 δείτε must προορισμούς, για να σου μείνει το καλοκαίρι αξέχαστο!
 



Akakia Beach Bar
Πρόκειται για ένα εξωτικό μπαράκι, στημένο σε ένα μαγικό σκηνικό με φόντο το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας. Το Akakia Beach Bar στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον περασμένο Απρίλιο. Στις ιδιαίτερες ξαπλώστρες του θα απολαύσεις ψαγμένα κοκτέιλ, τσιμπήματα, ποτό και ωραίο φαγητό. Ετοιμάσου λοιπόν κι αυτό το καλοκαίρι για άκρως καλοκαιρινές στιγμές σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά beach bar του νησιού.
(96 277200) Λεωφ. Ελλάδος, 7730, Αγ. Θεόδωρος, Λάρνακα



Aplostra Restaurant-Beach Bar
Από τους must καλοκαιρινούς προορισμούς της Λεμεσού. Στη χρυσή αμμουδιά του Lady’s Mile, θα βρεις το Aplostra Restaurant-Beach Bar, ένα all day, δημοφιλές spot που έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή.
Ψάθενες ομπρελίτσες, αναπαυτικές ξαπλώστρες και ατμοσφαιρικός χώρος σε περιμένουν σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά spots του νησιού. Σερβίρει καφέ, φαγητό και δροσιστικά κοκτέιλ με φόντο το απέραντο γαλάζιο!
(25 211711) Lady's Mile , Λεμεσός



Kaliva On The Beach
Είναι από εκείνα τα μαγευτικά σημεία και στέκια που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά. Το Kaliva On The Beach στην Αγία Νάπα έχει αγαπηθεί και έχει ξεχωρίσει αφού συνδυάζει ιδανικά χαλάρωση, ξεκούραση, ήλιο, θάλασσα και κοκτέιλ σε ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό χώρο για ατελείωτες ώρες κουβέντας αλλά και διασκέδασης με την παρέα!
(70004535) Σκλάβου, Αγία Νάπα




Serena Beach Bar
Από τα beach bars που μας φτιάχνουν πραγματικά την διάθεση με τον γουστόζικο του χώρο και την ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή ατμοσφαιρα του. Το Serena Beach Bar στον Πρωταρά ξεχωρίζει και συγκαταλέγεται στις must στάσεις για βουτιές, lunch, shisha και κοκτέιλ. Όποια ώρα της ημέρας βρεθείς εκεί, είτε το πρωί, το μεσημέρι ή αργά το απόγευμα, θα περάσεις καταπληκτικά!
(23 833000) Βρυσουδιών 115, 5295, Περνέρα



Pagida Seaside

Βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία “Ποσειδώνας” στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Ξεχωρίζει λόγω του λευκού στοιχείου στη διακόσμηση σου , το Pagida Seaside δικαίως θεωρείται μια από τις πιο hot τάσεις εξόδου στη γύρω περιοχή. Ατμοσφαιρικό, γουστόζικο και εντυπωσιακό, θα απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, brunch, φαγητό, signature κοκτέιλ, καφέ και ναργιλέ αλλά θα ακούσεις και chill out μουσική!
(97 796897) Παραλία Ποσειδώνας, 5391, Αγία Νάπα.




Tulum beach bar
Εξωτικό, τροπικό και ξεχωριστό. Ή θα πάρεις θέση στο μπαρ του για να θαυμάσεις το υπέροχο τοπίο που απλώνεται μπροστά σου μαζί με ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή θα βρεθείς στις αναπαυτικές ξαπλώστρες του.Το Tulum beach bar στο Παραλίμνι, σε περιμένει λοιπόν για να σε σερβίρει δροσιστικά ποτά, ψαγμένα κοκτέιλ και παγωμένη μπίρα στην άκρως chill out ατμόσφαιρά του.
(96 659772) Παραλία Αγίας Τριάδας, Παραλίμνι.



Grape By The Sea
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας επίγειος παράδεισος, αφού εκεί θα απολαύσεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. Το Grape By The Sea, θα το συναντήσεις στον Κάτω Πύργο της επαρχίας Λευκωσίας. Στο απίθανο και μαγευτικό σκηνικό του εκτός από το μπάνιο σου, θα απολαύσεις καφεδάκι, σνακ, ωραίο φαγητό, δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ, δροσερές σαλάτες κ.ά.
(96 117656) Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close