Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2014
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Jon Favreau (ναι ο σκηνοθέτης του ‘Iron Man’), πρωταγωνιστεί σε μια ταινία όπου η υψηλή γαστρονομία και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Favreau υποδύεται το ρόλο ενός σεφ, του Carl Casper, που εργάζεται σε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Λος Άντζελες, ο οποίος μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις ‘χιονοστιβάδας’, απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.
Μια καλογυρισμένη κωμωδία με άφθονο γέλιο, λαχταριστά έθνικ πιάτα και τις Scarlett Johansson και Sofia Vergara να δίνουν μια πιο ‘πικάντικη’ γεύση στο καστ.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
03 Οκτωβρίου - 09 Οκτωβρίου 2014
Σχετικά

Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του

Σαρώνει το Minecraft παρά τις κριτικές - Πάνω από 300 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Η ταινία έκανε την έκπληξη από το πρώτο Σαββατοκύριακο. Περίπου το ένα τέταρτο των θεατών είναι κάτω των 13 ετών και περισσότεροι από τους μισούς είναι άνδρες.

Πώς οι δασμοί του Τραμπ επηρεάζουν και το Χόλιγουντ
Τι αναφέρει σε δημοσίευμα του το Variety για το «διπλό χτύπημα» και την πιθανή αντίδραση του κοινού στην Ευρώπη.

Ο νέος εντελώς απρόβλεπτος ρόλος της Μέριλ Στριπ
Σε ποια νέα κινηματογραφική παραγωγή θα απολαύσουμε την αγαπημένη ηθοποιό.

The Naked Gun: Το teaser για το reboot της κωμωδίας με τον Λίαμ Νίσον
37 χρόνια μετά την προβολή με τον Λέσλι Νίλσεν, ο Λίαμ Νίσον «αναβιώνει» τη θρυλική κωμωδια.

Βραβείο ερμηνείας στην Ελληνίδα ηθοποιό Αγγελική Παπούλια για το «Arcadia»
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μπάρι βράβευσε την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του «Arcadia» για την λεπτότητα και το βάθος της ερμηνείας της

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Οι νέες ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες

Αυτοί είναι οι νεαροί νικητές του 2ου Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους
Ολοκληρώθηκε ο 2ος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους του Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025 - Τμήμα για Παιδιά και Νεαρά Άτομα.

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει σε ρόλο από το παρελθόν για το Netflix
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ήρωας του Ταραντίνο αναμένεται και οι πρώτες συζητήσεις της πλατφόρμας με τον Ντέιβιντ Φίντσερ

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους Beatles
Και οι τέσσερις βιογραφικές ταινίες για τους Beatles αναμένονται τον Απρίλιο του 2028