Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Εξωτικό σκηνικό, στο νέο all day παραλιακό προορισμό της Αγίας Νάπας

Ώρα για cocktails, sisha, φαγητό και χαλάρωση στο Vala Beach Club, πουάνοιξε πριν λίγες ηµέρες στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2022

Η Αγία Νάπα είναι μία από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές του νησιού, που ανανεώνεται διαρκώς χωρίς να χάνει την ταυτότητά της! Γραφική, με γαλάζιες θάλασσες, καλό φαγητό, διασκέδαση και beach bars που μεταμορφώνουν την παραμονή σου εκεί σε μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

Και επειδή η ολοήμερη διασκέδαση στη θάλασσα έχει αναδειχτεί σε σήμα κατατεθέν της περιοχής, εμείς σου προτείνουμε πρώτον να επιλέξεις φέτος τις διακοπές -ή έστω ολιγοήμερες εξορμήσεις- στην Αγία Νάπα, και φυσικά να γνωρίσεις το νέο hot spot της περιοχής, το Vala Beach Club! 

Πρόκειται για το νέο beach club, που βρίσκεται στην αμμώδη παραλία "Vala", µπροστά από το πεντάστερο Adams Beach Hotel.

Ένα στιλάτο summer περιβάλλον, που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει κερδίσει το κοινό της περιοχής! 

Το Vala Beach Club, λοιπόν, είναι ένα εντελώς νέο all-day concept, το οποίο ακουμπάει στο κύµα, μίας και βρίσκεται µόλις µερικά µέτρα μακριά από τη θάλασσα και την αµµώδη παράλια του κόλπου «Vala».

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί παντού το ξύλο και η χαλαρή, casual πολυτέλεια, ενώ το εξωτικό σκηνικό που στήθηκε στο εξωτερικό με τις ψάθινες ομπρέλες και τους φοίνικες τριγύρω, σε ταξιδεύουν σε τροπικούς προορισμούς! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά είτε έχεις μικρά παιδιά, είτε πας με την παρέα, είτε αναζητάς χαλάρωση, καλό φαγητό, κοκτέιλ και ναργιλέ μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό, με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου και τους ήχους lounge afro μουσικής που σου φτιάχνουν τη διάθεση. 

Στο μενού του Vala Beach Club θα βρεις επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο! Επίλεξε πρωινό ή απογευµατινό καφεδάκι, ποτό και φαγητό, ακούγοντας χαλαρή µουσική και απολαµβάνοντας ταυτόχρονα ένα δροσερό απογευματινό µπάνιο στη θάλασσα.


Στο εστιατόριο του, από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι και τις 16.00, θα δοκιμάσεις πιάτα που φέρουν την υπογραφή της οµάδας των chefs του ξενοδοχείου Adams Beach και εστιάζουν στη µεσογειακή κουζίνα µε έµφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά. 

Τα δε βράδια, το σκηνικό εδώ αλλάζει και το Vala µεταµορφώνεται στο απόλυτο beach lounge bar ανεβάζοντας τη διάθεση. Επίλεξε ένα από τα signature cocktails, τα οποία έχει επιµεληθεί η έµπειρη και βραβευµένη οµάδα των bartenders του ξενοδοχείου Adams Beach, ένα από τα επιλεγµένα κρασιά της αξιόλογης κάβας του και συνόδευσέ το με ένα platters καθώς επίσης και ναργιλέ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσεις, ότι ο χώρος παραχωρείται και για ιδιωτικές µικρές συναθροίσεις µέχρι 160 ατόµων όπως βαφτίσεις, αρραβώνες, γάµους, γενέθλια και ιδιωτικά parties.

(97738758) Adams Beach Hotel, Λεωφ. Νissi 87, 5330 Αγία Νάπα. 
FacebookVala Beach Club
InstagramVala Beach Club

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close