Εκδρομές να πας , Guide

Η τέλεια απόδραση για το τριήμερο: Οδηγός διασκέδασης στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2022

Το τριήμερο του Κατακλυσμού η Αγία Νάπα παραδοσιακά... κατακλύζεται από επισκέπτες και τουρίστες και ο ολόχρονος ψυχαγωγικός προορισμός της Μαρίνας θα έχει φέτος την τιμητική του, καθώς τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά και σας περιμένουν για shopping, βόλτα, καφέ ή φαγητό.

Είτε κανονίσατε τριήμερο, είτε προτιμάτε να συνδυάσετε μονοήμερες εκδρομές, αν βρεθείτε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία αποτελεί ένα προορισμό για όλους, για κάθε στιγμή της ημέρας!

Η εμβληματική μαρίνα προσφέρεται για απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αποτελώντας την επιτομή της ειδυλλιακής ζωής δίπλα από τη θάλασσα και ένας διεθνής lifestyle προορισμός για όλους τους επισκέπτες.

Εδώ, οι προσεκτικά επιλεγμένοι χώροι εστίασης συνδυάζονται με εξατομικευμένες εμπειρίες αναψυχής και ψυχαγωγίας στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος παραθαλάσσιας διαβίωσης και διασκέδασης. 

Είτε επιθυμείτε έναν χαλαρό καφέ μετά από μια βόλτα στην περιοχή, είτε κάποιο νοστιμότατο ελαφρύ γεύμα ή ένα πεντάστερο δείπνο με γεύσεις που θα ξετρελάνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, η Μαρίνα Αγίας Νάπας έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό στον κάθε επισκέπτη. Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προτάσεις που λειτουργούν ήδη στις εγκαταστάσεις της μαρίνας και μετατρέψτε το τριήμερο στη μαγευτική απόδραση που αξίζετε:

Ξεκινάμε με έναν δυνατό καφέ από το Coffee Berry
Η μέρα ξεκινά φυσικά με καφέ και συνοδευτικά σνακ στο Coffee Berry δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο και τα ελλιμενισμένα σκάφη – ότι πρέπει δηλαδή για να περάσεις ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο πρωινό. Η όλη εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο από την ανανεωμένη αρχιτεκτονική του καταστήματος, η οποία χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό.
Ανοικτό καθημερινά 07:00 – 22:00

Ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο L’Atelier Robuchon
Το L'Atelier Robuchon προσελκύει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας στις μεγαλουπόλεις όπου λειτουργεί, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και από το Σάββατο 11 Ιουνίου και στην Κύπρο! Σερβίροντας τις υψηλής γαλλικής γαστρονομίας δημιουργίες του αείμνηστου chef Joël Robuchon σε ένα κομψό, περιβάλλον, το φημισμένο εστιατόριο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, το L'Atelier Robuchon βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Εστιατόριο στον κόσμο» το 1994  ενώ το κατάστημα του Παρισιού ψηφίστηκε 12ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2012. Το φημισμένο εστιατόριο ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 11 Ιουνίου στην εμβληματική Μαρίνα Αγίας Νάπας και σας περιμένει να το γνωρίσετε και να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο νησί. Αποκλειστικά για το τριήμερο του Κατακλυσμού το εστιατόριο θα είναι ανοικτό και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 18:30 – 23:30.
Ωράριο λειτουργίας
Τετάρτη - Κυριακή 18:30 – 23:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 300 570
https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/latelier-de-joel-robuchon/

Για γλυκό, σνακ ή ποτό στο εκλεπτυσμένο Le Deli Robuchon
Το Le Deli Robuchon προσφέρει έναν άνετο και εκλεπτυσμένο χώρο όλη τη διάρκεια της ημέρας, για φαγητό εντός ή takeaway, για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, σνακ και γλυκό. Πολλά από τα προϊόντα στο Deli είναι επιλεγμένα από τον ίδιο τον σεφ Joël Robuchon. Το Deli διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο, το Le Sundeck Robuchon, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν τα καλύτερα φαγητά και ποτά κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου ή να απολαύσουν τα κοκτέιλ τους και τα ντελικάτα φαγητά από το εξωτερικό μπαρ μέχρι αργά το βράδυ.
Ανοικτό καθημερινά 08:00 – 22:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 23300572
https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/le-deli-robuchon/

Στο Riva Beachouse θα έρθετε για τη θέα όμως θα μείνετε για το εξαιρετικό φαγητό 
Το εντυπωσιακό all-day Beachouse βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα προς την Αγία Θέκλα. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην οργανωμένη παραλία μπροστά από το Riva Beachouse ή ακόμη και στην πισίνα του. Για μεσημεριανό, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου.
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Πέμπτη & Κυριακή
Παραλία & πισίνα 10:00 – 18:00
Εστιατόριο 12:00 – 21:00

Παρασκευή & Σάββατο
Παραλία & πισίνα 10:00 – 20:00
Εστιατόριο 12:00 – 23:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 250 025
info@rivabeachouse.com

Προ(σ)καλέστε τις αισθήσεις σας στο Sueno Azul
Το Sueno Azul ενσωματώνει τη γαλήνη και την πολυτέλεια της θάλασσας στα πεντανόστιμα πιάτα του για μια ευχάριστη, φινετσάτη και ανεπανάληπτη εμπειρία.
Ανοικτό καθημερινά 09:00 – 01:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 811 411
suenoazul@cytanet.com.cy

Μυηθείτε στη γιαπωνέζικη πανδαισία του Sushi Yama
Το νεοσύστατο ιαπωνικό εστιατόριο προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία απωανατολίτικης κουζίνας στο πολυσύχναστο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον της μαρίνας. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο σε μπεζ και μπρονζέ χρώματα, το Sushi Yama είναι μια από τις απόλυτες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Απολαύστε τις μοναδικές δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin Ιάπωνα σεφ και της ομάδας του ή επιτρέψτε στους καταρτισμένους μπάρμαν να σας φτιάξουν ένα μοναδικό, απολαυστικό κοκτέιλ. Το εστιατόριο αποκλειστικά για το τριήμερο του Κατακλυσμού θα είναι ανοικτό και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 12:00 – 20:00.
Ωράριο λειτουργίας
Τρίτη – Πέμπτη 13:00 – 21:00
Παρασκευή – Σάββατο 12:00 – 23:00
Κυριακή 11:00 – 20:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 300 580
reservations@sushiyama.com.cy

Κλασικές, αξεπέραστες, γεύσεις στο Pahit Ice
Όλα ξεκίνησαν πριν από μόλις 40 χρόνια σε μια φλωρεντινή gelateria, με έναν νεαρό, φιλόδοξο άνδρα και μια λατρεμένη παραδοσιακή συνταγή. Ο Κρις Παχίτας, αφού μυήθηκε στα μυστικά του χειροποίητου ιταλικού gelato, επέστρεψε στην Κύπρο και στρώθηκε κατευθείαν στη δουλειά. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1981, είχε τελειοποιήσει την παραδοσιακή συνταγή για παραγωγή μεγάλης κλίμακας και το παγωτό Pahit Ice παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό. Η τοπική αγορά αγκάλιασε αμέσως τη νεοαφιχθείσα λιχουδιά, απολαμβάνοντας την εκλεκτή, σταθερή γεύση και ποιότητα που έκαναν το παγωτό Pahit Ice να ξεχωρίζει μέχρι τις μέρες μας. Σήμερα, η ευρεία γκάμα των ακαταμάχητων λιχουδιών και ποτών που προσφέρει το Pahit Ice έχει κάτι για κάθε ουρανίσκο: παγωτό, σορμπέ, γιαούρτι φρούτων, κρέπες, βάφλες, μιλκσέικ και καφέδες, όλα φτιαγμένα με την ίδια δέσμευση για εξαιρετική γεύση και ποιότητα – κάθε φορά. Αν έχετε βρεθεί σε κάποια gelateria Pahit Ice, τότε θα ξέρετε ότι η φιλοσοφία τους είναι απλή: να φέρνουν χαρά στους ανθρώπους!
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη 10:00 – 00:00
Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 01:00
Κυριακή 10:00 – 00:00

Και τέλος, κάντε τα ψώνια σας στο Αλφαμέγα Convenience Store
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για το σπίτι ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα για το τριήμερο από την αλυσίδα σουπερμάρκετ που ξέρετε και εμπιστεύεστε για την ποιότητα και τις τιμές της. Το Αλφαμέγα καλύπτει χώρο έκτασης 120 τ.μ. και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2021. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και το οποίο εξυπηρετεί κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες.
Ανοικτό καθημερινά 08:00 – 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και κρατήσεις επισκεφτείτε εδώ, καλέστε στο +357 23300500 ή στείλτε email στο commercial@marinaayianapa.com 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close