Εκδρομές να πας , Guide

Κάπου στην ορεινή Κύπρο, υπάρχει μία λίμνη με κόκκινα ψάρια!

Ένα ξεχωριστό γραφικό χωριουδάκι για να βολτάρεις το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2022

Οι εκδρομές τα σαββατοκύριακα σού δίνουν την ευκαιρία να χορτάσεις όλα αυτά που «άφησες» στην άκρη όλη την εβδομάδα. Η Κύπρος, άλλωστε, έχει άπειρες ευκαιρίες για να σου το προσφέρει αυτό, χάρη στις ομορφιές και στα γραφικά χωριουδάκια της.

Αν αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, σκέφτεσαι να βολτάρεις με την παρέα σου και να εξερευνήσεις τα χωριά του νησιού μας, σου προτείνουμε ένα πολύ ξεχωριστό και γραφικό χωριουδάκι.  

Πρόκειται για τον Κάτω Μύλο, το χωριό της ορεινής Λεμεσού, που βρίσκεται στην καρδιά της Πιτσιλιάς, στις πλαγιές της βουνοκορφής Παπούτσας.

Κάνοντας μια βόλτα στο χωριό, πέραν από τα γραφικά παραδοσιακά σπιτάκια, θα συναντήσεις τρεις εκκλησίες, η μια αφιερωμένη στην Αγία Παρασκευή και άλλη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ακόμη, με μία βόλτα μπορείς να ανακαλύψεις και το ξωκκλήσι που είναι αφιερωμένο στις Αγίες Ξανθίππη και Πολυξένη.

Επιπλέον, αν αποφασίσεις να πας στο κοντινό εκδρομικό χώρο της Αλωνάτζιας θα ενθουσιαστείς, καθώς θα δεις μια υδατοδεξαμενή με κόκκινα ψάρια, κόκκινα μανιτάρια και αιωνόβιες βελανιδιές!

Μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σελίδα "Αγάπη της ομορφιάς by MARO", μας  κάνουν να ετοιμάσουμε σακίδιο και να φύγουμε για χωριό!



 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close