Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μία εξοχική κατοικία με υπέροχη θέα, αποτελεί το ιδανικό μέρος για διακοπές

Διακοπές σε ένα υπέροχο μέρος, έχοντας απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2022

Αναζητώντας το ιδανικό σημείο για διακοπές, πέσαμε πάνω σε ένα ξεχωριστό σπίτι, λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από τη Λεμεσό, το οποίο μας έκλεψε την καρδιά.

Το Amalia Panorama House είναι όλα όσα έχουμε ονειρευτεί για τα απολαυστικά μεσημέρια του καλοκαιριού αλλά και τα κρύα βράδια του χειμώνα! 

Το εν λόγω σπίτι βρίσκεται στο Σούνι, σε μια περιοχή που κόβει την ανάσα, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Πρόκειται για ένα πετρόκτιστο παραδοσιακό σπίτι άνω των 150 ετών, το οποίο έχει ανακαινιστεί με αγάπη και φροντίδα ώστε να διατηρήσει τον μοναδικό του χαρακτήρα ως μέρος ενός κυπριακού χωριού. 

Εδώ θα βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη που τόσο αναζητάς, μέσα σε ένα ζεστό και υπέροχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη φύση και μακριά από τον θόρυβο της πόλης. 

Θα λατρέψεις το γεγονός ότι μπορείς να θαυμάσεις τόσο την παραλία όσο και την καταπράσινη φύση από το υπνοδωμάτιο και το μπαλκόνι σου!

Θα ταξιδέψεις στο παρελθόν μέσα από τη γνωριμία με τα παραδοσιακά αλώνια που βρίσκονται δίπλα από το σπίτι, τα οποία διατηρούνται ακόμα σε άριστη κατάσταση και μας θυμίζουν τις γεωργικές ασχολίες των παππούδων μας τα παλιά χρόνια.

Επιπλέον, θα χαλαρώσεις με τον ήχο των πουλιών, καθώς απολαμβάνεις το πρώτο φλιτζάνι καφέ το πρωί και θα τελειώσεις τη μέρα σου το βράδυ βλέποντας το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

Το Amalia Panorama House έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις καλά ένα σαββατοκύριακο ή ολόκληρες τις διακοπές σου! 

Είναι ιδανικό τόσο για ρομαντικές εξορμήσεις, για οικογένειες με παιδιά ή ακόμη και για παρέες που αναζητούν την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία για ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές, καλοκαίρι ή χειμώνα.  

Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλέφωνο 99 656095 (Chris).
Facebook: Amalia Panorama House

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close