Eating News , Εστιατόρια

Πρώτες εικόνες από το σικάτο all day bistrot του Anemi Concept Store

Το καινούργιο all day γαλλικό bistrot της Έμιλυς Γιολίτη που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2022

Στις 14 Μαΐου άνοιξε τις πόρτες του το ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό Anemi Concept Store στη Λεμεσό! Πρόκειται για το νέο project της Έμιλυς Γιολίτη στο οποίο φιλοξενούνται αγαπημένα της fashion brands όπως όπως Alexander McQueen, Erdem, Khaite, Maticevski, Safiyaa, Sylvia Tcherassi, Ulla Johnson και Nanushka.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται να ανοίξει και το all day γαλλικό bistrot και delicatessen το οποίο θα φιλοξενείται στον χώρο του Anemi Concept Store.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλα είναι έτοιμα… “Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε, αλλά θέλω να είναι τέλειο, οπότε παρακαλώ περιμένετε λίγες ημέρες ακόμα”, σημειώνει. 

Πρόκειται για ένα χώρο με παριζιάνικο στιλ, τόσο διαχρονικό και φινετσάτο, κομψό και λιτό ταυτόχρονα, με τη χρωματική παλέτα που έχει επιλεχθεί να συμπεριλαμβάνει το λευκό, το μπλε και το κόκκινο, ενώ η υπέροχη θέα της θάλασσας που μπορείς να θαυμάσεις απέναντι είναι ένας ακόμα λόγος για να θέλουμε να το επισκεφθούμε.

Δες τις εικόνες: 

Με πληροφορίες από madamefigaro.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close