Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δίνουμε καλοκαιρινά ραντεβού στη Λευκωσία, πάνω από ακαταμάχητα burgers!

Οι ειδικοί στο street food, σε υποδέχονται στον χώρο τους!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2022

Μπορεί να ξεκίνησε ως ghost kitchen, εμπνευσμένο από τις γεύσεις όλου του κόσμου, αποκλειστικά για delivery, σύντομα όμως κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα εστιατόριο που βρήκε αρχικά τη στέγη του, υποδεχόμενο τους «μπεργκερολάτρεις» επισκέπτες του, στην οδό Γιάννη Φρειδερίκου 10Α στη Λευκωσία.

Ένας χώρος χαλαρός, μοντέρνος, με μία ξύλινη μπάρα που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις το φαγητό σου χαζεύοντας την κίνηση της περιοχής! 

Το Street Sins burger λοιπόν είναι ένα μοντέρνο dine in, takeaway αλλά και delivery street food εστιατόριο, το οποίο προσφέρει ακαταμάχητες γεύσεις με φρέσκα προϊόντα, ποιοτικά υλικά, σε νόστιμες εκτελέσεις. 

Τα burgers του Street Sins burger είναι φτιαγμένα από αυθεντικό κρέας Black Angus τα οποία σερβίρονται με σαλάτα ή πατάτες ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. 

Αν επιθυμείς ωστόσο μια διαφορετική αλλά και πρωτότυπη επιλογή γεύσης πρέπει να δοκιμάσεις τα λαχταριστά bao buns του μαγαζιού. 

Στο μενού του θα βρεις επιλογές που απευθύνονται σε… sinners! 6 λαχταριστά burgers, σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, 4 bao buns που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου, κροκέτες μπακαλιάρου με σπιτική σος ταραμά, χαλούμι με τραγανή κρούστα και σπιτική μαρμελάδα ντομάτας, συνοδευτικά όπως πατάτες τηγανητές, πουρές κ.λπ., και κλείνεις οπωσδήποτε με τα αμαρτωλά επιδόρπιά του! Ισπανικά churros κι ένα γλυκό burger-κόλαση! 

Εσύ προφανώς και θα ξεκινήσεις από το Street Sins burger. Φήμες μάλιστα λένε ότι υπάρχουν άνθρωποι που το επισκέπτονται συνεχώς μόνο και μόνο γι’ αυτό το burger! Black Angus μπιφτέκι με τυρί μοτσαρέλας, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανητό αυγό, ντομάτα, μαγιονέζα και κορεάτικη μπάρμπεκιου σος… Η ολοκλήρωση έρχεται με τις με φρέσκες τηγανητές πατάτες ή με πράσινη σαλάτα.

Σειρά παίρνει το El Diablo… που απευθύνεται σε τολμηρούς ουρανικούς, μιας και ο συνδυασμός των υλικών είναι ό,τι πρέπει για να σε απογειώσει! Black Angus  μπιφτέκι με λιωμένη σπιτική σάλτσα από τσένταρ, πιπεριά τσίλι, κόκκινο κρεμμύδι, καυτερή μαγιονέζα, μαρούλι και ντομάτα. Σερβίρεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες ή πράσινη σαλάτα.  

Θραύση κάνουν επίσης και τα bao buns του. Δοκίμασε οπωσδήποτε το Black Temptation, ένα πιάτο αφράτο, ελαφρύ και μαγικά εκπληκτικό, με τραγανές γαρίδες σε μαύρα bao buns από μελάνι σουπιάς, αβοκάντο, γαρνιτούρα από φρέσκα μυρωδικά και καυτερή σάλτσα μαγιονέζας. Σερβίρεται με φρέσκες τηγανhτές πατάτες ή πράσινη σαλάτα.

Επισκέψου λοιπόν το Street Sins burger στη Λευκωσία, παράγγειλε για take away ή για delivery μέσω Wolt, Bolt και Foody.

(22264974) Γιάννη Φρειδερίκου 10Α, Λευκωσία. Tρ-Σ 12.30-22.30 & Κ 17.00-22.30 (Δ κλειστό).
Facebook: Street Sins
Instagramstreetsinscy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close