Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Atlantica Mare Village Ayia Napa: Aπόλυτη γαστρονομική εμπειρία με θέα στο Κάβο Γκρέκο

Μία εμπερία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2022

Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα και το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο, βρίσκεται το πεντάστερο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα. Με απρόσκοπτη θέα στο Κάβο Γκρέκο και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, το θέρετρο αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που επιθυμεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία με όλες τις ανέσεις.

Το Atlantica Mare Village Ayia Napa προσφέρει πληθώρα επιλογών για να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το ξενοδοχείο είναι ανοικτό και σε μη διαμένοντες, οι οποίοι μπορούν είτε να δειπνήσουν σε κάποιο από τα εστιατόρια είτε να απολαύσουν εντυπωσιακά ποτά.

Dante’s Italian Restaurant 
Ατμοσφαιρικός χώρος, ιταλική φινέτσα και εκλεκτές γεύσεις χαρακτηρίζουν το Dante’s Italian Restaurant. Απολαύστε αρώματα και γεύσεις της ιταλικής κουζίνας σε ένα εστιατόριο με ιδιαίτερη αισθητική, μέσα από ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει αυθεντικές πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά καθώς επίσης και σπεσιαλιτέ κρεάτων, ψαριών και θαλασσινών.
Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής.


Don Pepe Fine Dining Restaurant
Το Don Pepe αποτελεί μια ξεχωριστή fine dining πρόταση σε ένα ιδανικό χώρο για μια γαστρονομική à-la-carte εμπειρία άνευ προηγουμένου. Απολαύστε ποιοτικά και μοναδικά πιάτα από εκλεκτά υλικά, σε ένα σύγχρονο και εξόχως διαμορφωμένο περιβάλλον. Το προσεκτικά επιμελημένο μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σπεσιαλιτέ και steaks αρίστης ποιότητας, συνδυάζοντας πλούσια αρώματα και εκλεκτές γεύσεις.
Το εστιατόριο λειτουργεί Παρασκευή-Κυριακή.

Makisu Asian Restaurant
Εξερευνήστε τον μοναδικό κόσμο της ασιατικής fusion κουζίνας στο Makisu Asian Restaurant; ένα εστιατόριο πιστό στην ασιατική φιλοσοφία. Δοκιμάστε αυθεντικές ασιατικές γεύσεις από αγνά και φρέσκα υλικά, όπως δημιουργικούς και κλασικούς συνδυασμούς sushi και ποικιλία κρεάτων, ψαριών και θαλασσινών, καθώς και επιλογές για χορτοφάγους και vegan. Ο μοντέρνος χώρος, διακοσμημένος με μινιμαλιστικό ύφος, είναι ειδικά διαμορφωμένος με τη κουζίνα να βρίσκεται στην καρδιά του εστιατορίου, δίνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε live cooking show και να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Το εστιατόριο λειτουργεί Τρίτη-Σάββατο.


Mandoline Med Bistro
Εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, το Mandoline Med Bistro είναι το ιδανικό μέρος για μια μεσογειακή à-la-carte γευστική εμπειρία με θέα τη θάλασσα. Αναδημιουργώντας αυθεντικές ελληνικές συνταγές συνδυάζοντας την παραδοσιακή με τη σύγχρονη κουζίνα και χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, η έμπειρη ομάδα του Mandoline Med Bistro προσφέρει μια ποικιλία από σπεσιαλιτέ.
Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά εκτός Τετάρτης.

Sky Lounge Bar
Με ύφος από το Μαρόκο και διακόσμηση εμπνευσμένη από ethnic επιρροές, το Sky Lounge Bar διαθέτει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα χώρο με ιδιαίτερη αισθητική και φόντο την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο, ιδανικός για να απολαύσει κανείς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, καθώς επίσης και signature cocktails υψηλών προδιαγραφών για κάθε γούστο και ποικιλία εκλεκτών οινοπνευματώδη ποτών, συνοδευόμενα από ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες από τη μεσογειακή και ασιατική κουζίνα. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα αλλά και live DJ sessions κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων του καλοκαιριού, υπόσχοντας μια αξέχαστη εμπειρία.
Ο χώρος λειτουργεί Δευτέρα-Σάββατο.

 


Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 97620700.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close