Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα κουκλίστικο εξοχικό, ιδανικό για διακοπές στο χωριό

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι, σε ένα δροσερό μέρος για όλη την οικογένεια

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2022

Με το που αρχίσουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζει σιγά-σιγά και ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών μας διακοπών. Εξάλλου, η Κύπρος μας είναι τόσο όμορφη, που κρύβει διάφορα "διαμαντάκια" τα οποία μπορούν να κάνουν τις οικογενειακές διακοπές να μοιάζουν όνειρο.

Ειδικά αν εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και όλες τις παροχές για μια άνετη διαμονή... τότε δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα άλλο! 

Εξ ου κι εμείς σού προτείνουμε ένα πανέμορφο εξοχικό στον Άγιο Δημητριανό, ένα χωριουδάκι στην επαρχία Πάφου, τοποθετημένο στον κύριο δρόμο που οδηγεί από την Πάφο στην Παναγιά και το μοναστήρι της Χρυσορροϊάτισσας. Βρίσκεται κάπου 4 χλμ. στα βορειοανατολικά του χωριού Πολέμι.

Στο εν λόγω λοιπόν χωριό θα μείνεις στο Cosy Cottage Cyprus, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει τη χαλάρωση και την ηρεμία που αποζητάς για να περάσεις τις διακοπές σου αξέχαστα.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο εξοχικό, με ό,τι παροχές μπορεί να χρειαστεί κανείς για πολυήμερες διακοπές με τα παιδιά, καθώς διαθέτει δύο υπέροχα υπνοδωμάτια με κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα.

Επιπλέον διαθέτει μία μοντέρνα κουζίνα με καφετιέρα nespresso, φούρνο μικροκυμάτων, εστία, φούρνο και πλυντήριο ρούχων, ενώ στο χώρο υπάρχει και τηλεόραση 43" με Netflix. 

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια μπορείς να βρεις ένα τοπικό καφέ, το οποίο σερβίρει αγγλική και κυπριακή κουζίνα, όπως πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, που βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας του χωριού. Κοντά μπορείς ακόμα να βρεις τοπικές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήρια και σουπερμάρκετ.

Και αν σου αρέσουν οι περιπέτειες, τότε να σε ενημερώσουμε πως υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας ενώ το εξοχικό βρίσκεται 22 χλμ. από την Πάφο και 14 χλμ. από τις παραλίες της Πόλης και του Λατσί.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 95 154573 ή εδώ.










Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close