Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H Food Boutique έρχεται (πλέον) στο χώρο σου κι ετοιμάζει ακόμα και BBQ

Άκρως γευστικέςβραδιέςστο σπίτι παρέα με την πιο νόστιμη ψησταριά της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2022

Πόσες φορές δεν θελήσαμε να καλέσουμε στον δικό μας χώρο την οικογένεια και τους φίλους μας και να μοιραστούμε μαζί τους όμορφες στιγμές... και πόσες άλλες το αναβάλαμε στη σκέψη και μόνο ότι δεν θα μπορούμε να περιποιηθούμε τους καλεσμένους μας όπως εμείς θα θέλαμε, αφού θα προηγείται η κούραση της προετοιμασίας του φαγητού!

Αυτό πλέον δεν ισχύει!

Τώρα απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς τη μέρα και το τι εδέσματα θέλεις να συνοδεύουν τις στιγμές σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει για εσένα η Food Boutique. 

Η Food Boutique πρωτοπορόντας και πάλι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πλέον μεταφέρεται στον χώρο σας εμπλουτίζοντας έτσι κάθε σημαντικό σας γεγονός όπως γενέθλια, παιδικά πάρτυ, γιορτές και γενικά οτιδήποτε κάνει τον κάθε ένα από εσάς να θέλει να μοιραστεί λίγες ώρες αγάπης και χαράς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, και αναλαμβάνει την τροφοδοσία και παρασκευή των εδεσμάτων στον χώρο σας ακόμα και ΒΒQ μπροστά στους καλεσμένους σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε μαζί με τους καλεσμένους σας τις όμορφες στιγμές χωρίς σκοτούρα ή περιττές σκέψεις αφού η Food Boutique θα σας παρέχει το σπιτικό φαγητό ευχαριστώντας όλους τους ουρανίσκους.

Τηλ: 25353550
Γωνία Πέτρου Τσίρου & Λεκορπουζιέ 49, Λεμεσός
FacebookFood Boutique
Instagramfoodboutiquebyttofas

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close