12-14 November 2020
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η «Διάσταση» ανεβαίνει ξανά στη σκηνή μ' ένα "Impossible Dream"

Με τραγούδια και μουσική από τα πιο αγαπημένα musicals

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων που έγιναν το καλοκαίρι η «Διάσταση» φέρνει στη σκηνή ξανά την παράσταση “THE IMPOSSIBLE  DREAM” με τραγούδια και μουσική από τα πιο αγαπημένα musicals.

Στη Λεμεσό στις 12  Νοεμβρίου, στο Παττίχειο Θέατρο και στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας στις 14 Νοεμβρίου –διπλή παράσταση- θα γίνουν οι παραστάσεις “ΤheimpossibleDream” με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση».

Η «Διάσταση» με όλο το δυναμικό της εν ενεργεία και το πάθος και την αγάπη που την χαρακτηρίζει θα χαρίσει για άλλη μια φορά μια αξέχαστη και εντυπωσιακή παράσταση μέσα από τις επιτυχημένες που έκανε το καλοκαίρι.

Οι παραστάσεις του Νοεμβρίου εντάσσονται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου, για την σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για την Προληπτική Παιδιατρική.

Με το Φωνητικό Σύνολο, την Παιδική Χορωδία, την Ομάδα Χορού  η «Διάσταση» αλλά και με καταξιωμένους τραγουδιστές που διαπρέπουν τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αλλά και με σπουδαίους μουσικούς υπό τη μουσική διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη θα μεταφέρουν στο κοινό το γοητευτικό κόσμο του μουσικού θεάτρου.

Θα παρουσιαστούν υπέροχα τραγούδια από τα γνωστά  musicals  Les Miserables, Phantom of the Opera, Evita, Man of La Mancha, Cats, West Side Story, La la Land, Nine, Chicago και πολλά άλλα. Η Αλίκη Χρυσοχού, ο Αντρέας Αροδίτης, η Ριάνα Αθανασίου, η Μαριλένα Παπακυριακού και η Χριστίνα Αβερκίου  είναι μερικοί από τους σολίστ που εντυπωσίασαν το κοινό.  Την διεύθυνση και διδασκαλία του Φωνητικού  Συνόλου έχει η Ισαβέλλα Χριστοφίδου ενώ της Παιδικής Χορωδίας η Δήμητρα και  η Χριστίνα Πισσουρίου.

Για την Ομάδα Χορού χορογραφούν η Μαρία Μέση Αγγελίδου, η Ναδίνα Λοϊζίδου, η Ελένη O’Keef, η Χριστίνα Ηλιάδου και η Δάφνη Μουγιάση.
Τις μουσικές ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γιωργαλλής

Σαν πρωτοπόρος στο είδος του musical σε σκηνές της Κύπρου  η «Διάσταση»  ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες παραστάσεις της και αυτό θα κάνει για άλλη μια φορά!

Η παράσταση αυτή έχει και ένα ξεχωριστό λόγο πραγματοποίησης  για τη «Διάσταση»  αφού είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό της μέλος  Πανίκο Σχοινή  που έφυγε  πριν από ένα ακριβώς χρόνο. Ο Πανίκος  μπορεί να θεωρηθεί ο άνθρωπος που πρωτοξεκίνησε τις παραστάσεις  musical στη Κύπρο. 

Οι εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.Νίκου Αναστασιάδη.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
€20 γενική είσοδος
€15 το παιδικό

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close