Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ζήσε ένα αξέχαστο Πάσχα στη Λεμεσό, σε έναν ονειρεμένο προορισμό

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa προσφέρει μια one-of-a-kind εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024

Ένας κοντινός παράδεισος που θα τον νιώσεις σαν στο σπίτι σου, καθώς προσφέρει μια μαγευτική θέα!

Απομονωμένο από τους κεντρικούς δρόμους και συνάμα τόσο κοντά στον παλμό της πόλης της Λεμεσού, το "Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa" φτιάχνει το ιδανικό σκηνικό για να περάσεις τις μέρες του Πάσχα. Εξάλλου, αυτό που όλοι αποζητούμε είναι η ηρεμία ενός καταλύματος που θα μας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, οι ημέρες του Πάσχα γίνονται μοναδικές, καθώς εκεί θα απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σας μείνει αναμφίβολα αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο εξάλλου, ετοίμασε μία σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες καθώς και γαστρονομικές απολαύσεις με ιδιαίτερα πασχαλινά μενού στα εστιατόρια του, που υπόσχονται αγαπημένες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Parklane Limassol - Lifestyle - Kids Gardens 03 LR--d.jpg

The Ultimate Easter Destination
Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, εκεί όπου η πολυτέλεια και οι ανέσεις κυριαρχούν και η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου φτάνει στο αποκορύφωμά της, τότε το πασχαλινό πακέτο του ξενοδοχείου, θα σε πείσει.

Στο πρόγραμμά του μάλιστα περιλαμβάνεται και δείπνο με πρωταγωνιστή την παραδοσιακή μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο Lanes Restaurant (€75 οι ενήλικες και €40 για παιδιά), καθώς και εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα σε ένα από τα δύο κορυφαία εστιατόρια του ξενοδοχείου, το μοναδικό Nammos Limassol και το κομψό LPM Restaurant & Bar.

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Table Setting 05 HR--.jpg

NAMMOS LIMASSOL
Όσον αφορά στο Πασχαλινό τραπέζι, το Nammos Limassol, ο κορυφαίος lifestyle προορισμός, που προσφάτως βραβεύτηκε στα Cyprus Eating Awards ως το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Resort – Outdoor Gastronomy, σε προσκαλεί να γιορτάσεις με στυλ και με ένα νόστιμο μεσημεριανό set menu, αποτελούμενο από παραδοσιακές πασχαλινές απολαύσεις όπως κοκορέτσι και αρνί στη σούβλα, ειδικά φτιαγμένα για την ημέρα. Τα παραδοσιακά πιάτα καθώς και ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχες εμπειρίες για όλους, θα δημιουργήσουν τις όμορφες στιγμές για ένα ξεχωριστό Πάσχα. Τιμή: €115 για ενήλικες και €60 για παιδιά άνω των 6 ετών (απαραίτητη η προκράτηση).

Τη Δευτέρα του Πάσχα το Nammos θα φιλοξενήσει live entertainment με τους Nataly & Friends, ενώ εάν θέλετε να δείτε όλο το πρόγραμμα της σεζόν πατήστε εδώ.

Κλείστε το τραπέζι σας στο +357 97 788 873.

Parklane Limassol - Restaurants - LPM - Outdoor Terrace HR.jpg

LPM RESTAURANT & BAR
Στο a la Carte εστιατόριο του international brand LPM σερβίρονται μοντέρνα πιάτα εμπνευσμένα από τη γαλλική κουζίνα, όλα φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες! Για την Κυριακή του Πάσχα στο LPM, ετοίμασαν ένα δελεαστικό μενού, αποτελούμενο από amuse bouche και ποτό καλωσορίσματος, απολαυστικά πιάτα, όπως αρνίσια παϊδάκια, φουά γκρα και yellowtail carpaccio εμπνευσμένα από τις ακτές της Νοτίου Γαλλίας, όλα ιδανικά συνοδευμένα με τα εξαιρετικά signature cocktails του LPM. Εξάλλου, μία επίσκεψη στο εν λόγω εστιατόριο αποτελεί από μόνη της μία γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να ζήσεις.
Τιμή: €110 για ενήλικες και €55 για παιδιά άνω των 6 ετών (απαραίτητη η προκράτηση).
Κλείστε το τραπέζι σας στο +357 25 862 222.

7d4fd550-0442-44c5-9d2c-6d3da41c5cc0.jpg

Explorers Kids Club at Parklane
To Explorers Kids Club στο Parklane είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιδικά πάρκα ψυχαγωγίας της Ευρώπης με περίπου 3000m2 εγκαταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα εδώ οι μικροί φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα τεράστιο κάστρο, ένα πειρατικό καράβι με νεροτσουλήθρες και αθλητικές δραστηριότητες.

Πασχαλινές εκπλήξεις!
Στο Explorers Kids Club, από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου, έφτιαξαν ένα μοναδικό πασχαλινό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, παιχνίδι και χαρά για όλη την οικογένεια!
Δες αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο του ξενοδοχείου ΕΔΩ.

Parklane Limassol - Accommodation - Deluxe Sea View - Bedroom 01 HR (1).tif

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο
Χτισμένο δίπλα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το θέρετρο αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας και την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση.

Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα.

Διαθέτει 222 δωμάτια, 34 σουίτες και 18 βίλες με ιδιωτική πισίνα, σε ένα καταπράσινο, ειδυλιακό τοπίο ξεχωριστής αισθητικής, έξι εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, αίθουσες συνεδρίων συμπεριλαμβανομένου του επιβλητικού Diamond Ballroom 800 τετραγωνικών μέτρων, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κομμωτήριο by Artemiou Hair Design, και το The Retail Village, που φιλοξενεί luxury brands όπως DIOR WOMENSWEAR and MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE.

Info:
Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος, Λεμεσός.
Τηλέφωνο: +357 25862410
Εmail: reservations@parklanecyprus.com
Website: www.parklanecyprus.com
Instagram: parklanecyprus
Facebook: Parklane Cyprus
Linkedin: Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close