13-19 January 2022
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

The Matrix Resurrections

Η τέταρτη ταινία του πρωτοποριακού franchise που καθόρισε εκ νέου το κινηματογραφικό είδος!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021

Από την επαναστατική σκηνοθέτρια Lana Wachowski έρχεται η πολυαναμενόμενη ταινία "The Matrix Resurrections", η τέταρτη ταινία του πρωτοποριακού franchise που καθόρισε εκ νέου το κινηματογραφικό είδος. Η νέα ταινία ξαναφέρνει μαζί τους αρχικούς πρωταγωνιστές  Keanu Reeves και  Carrie-Anne Moss στους θρυλικούς ρόλους των Neo και Trinity που λάτρεψαν εκατομμύρια θεατές. 

Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Thomas Anderson πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Thomas ή ο Neo έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Neo ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνε πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Deja vu.

Το "Resurrections" είναι η τέταρτη ταινία του εμβληματική sci-fi franchise που επανέρχεται 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία των sequels "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions", 22 χρόνια μετά αφού πρωτοβγήκε το "The Matrix".

Η Lana Wachowski έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η ίδια μαζί με τους David Mitchell και Aleksandar Hemon. Στη νέα ταινία θα δούμε, επίσης την Jada Pinket Smith που επιστρέφει στον ρόλο της ως Niobe από τις ταινίες "Revolutions" και "Reloaded". Στις νέες προσθήκες του καστ βλέπουμε επίσης τους Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas και τον Neil Patrick Harris.

 

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close