Eating News , Εστιατόρια

Νέο project στη Λεμεσό με τον Chef Αθηναγόρα Κωστάκο και την ομάδα του αθηναϊκού The Clumsies

Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024

Κάτι ξεχωριστό ετοιμάζεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού: ένας νέος προορισμός, μια ποικιλόμορφη κοινότητα που συνυπάρχει αρμονικά με την πόλη. Η πολυαναμενόμενη παράδοση των δύο μπροστινών εμβληματικών πύργων στο Trilogy βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους ιδιοκτήτες των γραφείων και των διαμερισμάτων να παραλαμβάνουν τα ακίνητά τους. Μαζί με αυτό το σημαντικό ορόσημο ολοκληρώνεται επίσης και η δημόσια πλατεία μεγέθους 6,850τ.μ., που ετοιμάζεται και αυτή να υποδεχτεί τον κόσμο το φετινό καλοκαίρι.

Ο παλμός του Trilogy θα χτυπά στη δημόσια πλατεία, της οποίας η ιδιαίτερη προσωπικότητα και ατμόσφαιρα δεν θα συγκρίνονται με κανένα άλλο προορισμό στην Κύπρο. Με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης και τη μοναδικότητα της μεσογειακής ζωής κοντά στη θάλασσα, η πλατεία θα φιλοξενεί προσεγμένους χώρους εστίασης: Ελληνική κουζίνα στο West Tower, ένα urban food court με artisan δημιουργίες δίπλα στα καταστήματα και το κομμωτήριο, και fine dining στο East Tower το οποίο θα αποτελεί το κορυφαίο εστιατόριο και μπαρ του Trilogy.

Ένα σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού, και τους ταξιδιώτες από όλες τις γωνιές του νησιού και όχι μόνο, η πλατεία του Trilogy υπόσχεται να γίνει ο νέος must προορισμός. «Η επιλογή της καλύτερης ομάδας για το χώρο αυτό αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς. Επιθυμία μας ήταν να προσεγγίσουμε ταλέντα απολύτως συνυφασμένα με το brand μας και το concept του έργου. Ψάχναμε για άτομα με πάθος, προσοχή στη λεπτομέρεια και αυθεντικότητα, με αντίληψη του ανανεωμένου και πολυεθνικού χαρακτήρα της σημερινής Λεμεσού. Αναζητούσαμε άτομα και ομάδες με διεθνή τεχνογνωσία μεσογειακής κουλτούρας. Ενθουσιαστήκαμε όταν ο Chef Αθηναγόρας Κωστάκος ανέλαβε ως Culinary Director πλαισιωμένος από την ομάδα του αλλά και για τη συνεργασία μας με τους «The Clumsies» της Αθήνας ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό cocktail menu», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy.

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Chef στην Ελλάδα. Η πολύχρονη εμπειρία και επιτυχία του σε όλους τους τομείς της εστίασης, βρίσκεται πίσω από αμέτρητα επιτυχημένα project παγκοσμίως, όπως το «Bacchanalia» στο Mayfair του Λονδίνου, το «Mazi» στο Notting Hill, το «Meraki» στο Λονδίνο, το Ριάντ και το Porto Cervo, το «Soho House» στο Μαλιμπού και το «Lyra» στο Σικάγο. Η βραβευμένη γαστρονομική του πορεία και η αφοσίωσή του αποτυπώθηκαν επίσης στα «Noema», «Scorpios», «Branco» και «Soho House» στη Μύκονο, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του ως επικεφαλής Chef στο «Bill and Coo». Ο επαγγελματισμός και οι γνώσεις του έρχονται να δέσουν με την ομάδα του «The Clumsies», ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας που βραβεύτηκε και συμπεριλήφθηκε για επτά συνεχόμενα χρόνια μέσα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου. Η προσοχή της ομάδας του «The Clumsies» στα συστατικά, η άψογη εκτέλεση των συνταγών και η επικοινωνία τους με τους πελάτες, προσθέτει αυτό το κάτι παραπάνω στα ήδη εξαιρετικά τους κοκτέιλ με τις ξεχωριστές γεύσεις.

«Αυτή είναι η νέα προοπτική που θέλαμε για τη Λεμεσό», σημειώνει ο κος Χατζηπαναγιώτου. «Το τρίπτυχο live-work-play του Trilogy θα αντικατοπτρίζεται στην ενέργεια και την αισιοδοξία όλων των χαρακτηριστικών που διακατέχει την ομάδα των ειδικών εστίασης». Με τη διαχείριση και τη λειτουργία από τη Lanitis Entertainment Ltd, το εστιατόριο στο West Tower και το food court θα ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι. Το εμβληματικό εστιατόριο και μπαρ του East Tower που σχεδιάστηκε από το παγκοσμίου φήμης Lambs and Lions Studio στο Βερολίνο, θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα καταστήματα και το κομμωτήριο.

Εγγραφείτε στο trilogylimassol.com για να ενημερώνεστε για τα νέα του έργου ή επικοινωνήστε στο 25 362800 για διευθέτηση ιδιωτικής περιήγησης στα διαθέσιμα διαμερίσματα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close