5-11 May 2022
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

The Batman

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman στη νέα, πολλά υποσχόμενη εκδοχή τουMatt Reeves

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2022

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Bruce Wayne βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Batman που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Alfred και τον James Gordon, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του.

Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Selina Kyle / Catwoman, ο Oswald Cobblepot / Penguin, ο Carmine Falcone και ο Edward Nashton / Riddler. Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Batman πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Η ώρα της εκδίκησης έφτασε! 

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman/Bruce Wayne, ένας πραγματικά Σκοτεινός Ιππότης στην πρώτη γνήσια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου του αυτόκλητου τιμωρού της Γκόθαμ. Την πρωτότυπη υπερπαραγωγή σκηνοθετεί ο Matt Reeves (Ο Πλανήτης των Πιθήκων) που συγκεντρώνει γύρω από τον πρωταγωνιστή, ένα πανίσχυρο καστ. Τον ρόλο της αινιγματικής Catwoman υποδύεται η εντυπωσιακήZoë Kravitz, ο Colin Farrell είναι αγνώριστος ως Πιγκουίνος, ο Paul Dano στοιχειώνει ως Riddler, ο Andy Serkis ενσαρκώνει ιδανικά τον συνοδοιπόρο Alfred, ο Jeffrey Wright είναι ο υπαστυνόμος  Gordon, ενώ John Turturro ενσαρκώνει επιβλητικά τον αρχιμαφιόζο. 

Η νέα πολλά υποσχόμενη εκδοχή του Batman στρέφεται στο ξεκίνημα του, με τον ήρωα να εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου, παρουσιάζοντας την πιο σκοτεινή και γειωμένη εκδοχή του μύθου.

 

 

Καθ 21.30

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close