Shopping , News

Η Λάρνακα αποκτά το δικό της Zenon Mall

Το Zenon είναι ένα εκ των τριών Mall που σχεδιάζονταιστην πόλη του Ζήνωνα εντός των επόμενων χρόνων

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2017

Το Zenon θα είναι δυώροφο εμπορικό κέντρο, 45.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, με χώρους στάθμευσης χωρητικότητας, πέραν των 1.200 οχημάτων.

Mάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ένας εκ των δημιουργών του εμπορικού κέντρου στην πόλη του Ζήνωνα είναι ο Ανδρέας Χατζημιτσής, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του My Mall Λεμεσού.

Ο κύριος Χατζημιτσής ανέφερε στο BusinessNews, πως «το Zenon υπερτερεί από τα υπόλοιπα Malls (που θα κατασκευαστούν στη Λάρνακα) χωρίς να δημιουργεί, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, το οποιοδήποτε πρόβλημα στην πόλη της Λάρνακας, καθώς η τοποθεσία του βρίσκεται έξω και όχι στο κέντρο της πόλης». 

Το «Zenon Mall Of Larnaca», κρατούσε τα χαρτιά του «κλειστά» και βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όπως  είπε ο κύριος Χατζημιτσής «θέλαμε πρώτα να λύσουμε κάποια ζητήματα».

«Δεν βγήκαμε επίσημα όπως οι υπόλοιποι που έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους. Για ενάμιση χρόνο ακολουθήσαμε μια γραμμή. Πρώτα να λύσουμε τα προβλήματα. Να επιλέξουμε το τεμάχιο, να υπογράψουμε με τους ενοικιαστές και για να μπορέσουμε να πούμε πως ‘είμαστε και εμείς εδώ’ να λυθεί το θέμα της πολεοδομικής άδειας», τόνισε ο κύριος Χατζημιτσής.

Τα πρώτα δυο ζητήματα, τεμάχιο και υπογραφές, έχουν λυθεί σύμφωνα με τον κύριο Χατζημιτσή, ενώ παράλληλα ο ίδιος ανέφερε πως βρίσκονται σε συζήτηση με την πολεοδομία για να λάβει την απαραίτητη άδεια ούτως ώστε το "Zenon" να λάβει σάρκα και οστά.

Όσον αφορά στα brands που θα περιλαμβάνει το «Zenon, ο ίδιος ανέφερε πως το το 60% των καταστημάτων για το Zenon έχει υπογεγραφεί και το υπόλοιπο όταν δοθεί το πράσινο φως από την πολεοδομία. «Υπάρχουν νέα brands που ενδιαφέρθηκαν για το Zenon», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close