Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι

Έκθεση, τόμπολα, θεατρικό δρώμενο κ.ά. που θα "δροσίσουν" το καλοκαίρι μας

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2017

Ο Μουτουλλάς είναι ένα πανέμορφο χωριουδάκι, με εξαιρετική φυσική ομορφιά, χωμένο στην καρδιά της κοιλάδας της Μαραθάσας.

Ο Μουτουλλάς μόλις 66 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία υποδέχεται τον επισκέπτη ολόχρονα για να τον φιλέψει εξαίσιες νοστιμιές με έψημα, να τον τρατάρει ζιβανία με τα συνοδευτικά του και ολόδροσα κεράσια  το καλοκαίρι αποκαλύπτοντάς του τα μυστικά του. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια εξόρμηση;

Μια καλή αφορμή είναι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργανώνει και φέτος, που θα διαρκέσουν μάλιστα μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Αποδήμων Μουτουλλά σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργανώνουν μια σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων με στόχο να προσελκύσει τόσο τους αποδήμους όσο και τους φίλους της κυπριακής υπαίθρου.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις φέτος θα πραγματοποιηθεί και η θεατρική παράσταση με τίτλο «ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΡΗΓΑΙΝΑΣ». Πρόκειται για ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα την παράδοση που αναφέρεται στη Μεσσαιονική αρχόντισσα, τη Ρήγαινα. Μια διαφορετική προσέγγιση, αφού το θέατρο θα πραγματοποιηθεί στο μονοπάτι της φύσης που βρίσκεται κρυμμένο μέσα στα περιβόλια του χωριού. 

Της παράστασης ωστόσο θα προηγηθεί η εκδήλωση "Νερό και Παιχνίδι" στο γεφύρι του χωριού. Εκεί θα διεξαχθούν παιχνίδια με νερό, μπουγελοπόλεμος, ζωγραφική προσώπου, σπαζοκεφαλιές με 6 παιχνίδια από τον "Αρχιμήδη".

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποιητική βραδιά, γιορτή για παιδιά, αιμοδοσία και άλλες εκδηλώσεις έτσι ώστε να προσελκύσει όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Στην πλειοψηφία τους οι  εκδηλώσεις του χωριού είναι δωρεάν, ή το κόστος συμμετοχής είναι ελάχιστο.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα πιο κάτω:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close